استفاده از سوربیتول در تولید صابون

سوربیتول در تولید صابون

سوربیتول در تولید صابون

سوربیتول یک الکل قند مشتق شده از شربت ذرت است. فرمولهای ضخیم و پایدار را تشکیل می دهد. به عنوان یک روان کننده، در تهویه پوست و جلوگیری از ریزش از مو کمک می کند. درلوازم آرایشی به عنوان یک روان کننده و غلظت دهنده استفاده می شود. دارای طیف گسترده ای از کاربردهای در صنایع آرایشی که می تواند در فرم بلوری یا مایع باشد.

یک ماده خشک کننده پوست و تهویه پوست است که اغلب در صابون های خفیف، شامپو بچه و محصولات مراقبت از مو استفاده می شود. خواص ترمیمی سوربیتول باعث شده که در ساخت صابون استفاده شود.

ترکیب سوربیتول و سدیم سیترات بهترین نتیجه را در صابون به ارمغان می آورند. از سوی دیگر سوربیتول گاهی اوقات مانند گلیسیرین عمل می کند و مرطوب کننده است. پس می تواند جایگزین گلیسیرین در لوازم آرایشی بهداشتی شود، زیرا ارزان تر از گلیسیرین است. صابون های زیبا، شفاف، روشن و رنگی دارای ترکیبات مصنوعی اعم از امولسیفایرها ی مبتنی بر الکل مانند سوربیتول هستند.

برای تولید صابون شفاف نسبت به صابون معمولی نیاز به انرژی بیشتری است.  وجود این مواد در صابون باعث می شوند صابون بهتر ذوب شود و به شکل مورد نظر تبدیل شود. صابون های حاوی امولسیفایرها باعث نرم شدن پوست می شوند. سوربیتول به عنوان یک روان کننده و غلظت دهنده نیز استفاده می شود. هر دو گلیسیرین و سوربیتول هر دو مواد ایمن برای مصرف هستند.

صابون های شفاف ساخته شده با سوربیتول و گلیسیرین خشک نخواهند شد مانند آنهایی که با الکل های خشک تر ساخته می شوند. سوربیتول بسیار پایدار، شیمیایی و غیر فعال است. می تواند در دمای بالا مقاومت کند و در واکنش های مایلارد (قهوه ای) شرکت نمی کند که این یک مزیت است.

 

منابع:

منبع ۱ /  منبع ۲ /  منبع ۳ / منبع ۴ / منبع۵/ منبع۵


شرکت بازرگانی پویا ویژن وارد کننده و تامین کننده و انواع مواد اولیه غذایی

لطفا جهت استعلام قیمت و ثبت سفارش خرید سوربیتول با ما در تماس باشید همکاران ما در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود.

شماره تماس: ۰۲۱۴۴۳۵۷۸۹۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *