چرا اسید سیتریک در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی استفاده می شود؟

چرا اسید سیتریک در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی استفاده می شود

محصولات بهداشتی حاوی اسید سیتریک

محصولات حاوی اسید سیتریک و برخی از نمک ها و استریت های آن می توانند به صورت مناسب برای استفاده خاص در پوست کودک یا در نزدیکی ناحیه چشم یا غشای مخاطی طراحی و استفاده شوند. علاوه بر این، آنها ممکن است در اسپری لوازم آرایشی و بهداشتی، از جمله مو، دئودورانت بدن و محصولات اسپری پمپ استفاده شود. اسید سیتریک نیز یکی از ترکیباتی است که به عنوان آلفا هیدروکسی اسید شناخته می شوند که به عنوان مواد فعال در محصولات مراقبت پوست استفاده می شود. سیترات سدیم ممکن است در تمام انواع محصولات آرایشی، از جمله محصولات کودک، آرایش، رژ لب، محصولات حمام، صابون ها و مواد شوینده، رنگ مو و رنگ ها و محصولات مراقبت از مو و محصولات پوست استفاده شود. تری بیوتیل سیترات و تری اتلی سیترات ممکن است در محصولات حمام، دیگر محصولات پاکسازی و کرم ها و لوسیون ها استفاده شود.

اسید سیتریک و دیامونیوم، پتاسیم و نمکهای سدیم برای کمک به حفظ لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی توسط ترکیبات فلزات استفاده می شود. اسید سیتریک و نمکهای آن نیز به لوازم آرایشی اضافه شده است تا تنظیم کننده تعادل اسید / پایه کمک کند. سایر کارکردهای مواد مرکب عبارتند از: عامل بوفرس، مرطوب کننده ها ، پکیج های آرایشی، موبر ،  مراقبت از دهان، پلاستیسیژن، نرم کننده پوست و …

مواد اسید سیتریک که اغلب در لوازم آرایشی استفاده می شود عبارتند از اسید سیتریک، سدیم سیترات، تریبوتیلی سیترات و تری اتیل سیترات. طبق برنامه ثبت نام داوطلبانه لوازم آرایشی و بهداشتی (FDA) ایالات متحده آمریکا (FDA) 2016 (VCRP)، اسید سیتریک تقریبا در هر دسته از محصولات آرایشی با بیش از ۱۰،۰۰۰ استفاده گزارش شده مورد استفاده قرار گرفت. عناصر مشتق شده از اسید سیتریک، سدیم، تریبوتیل و تری اتیل سیترات هستند.

 

شرکت بازرگانی پویا ویژن وارد کننده و تامین کننده انواع اسید سیتریک.

 لطفا در صورت هرگونه سوال و نیاز به راهنمایی با ما در تماس باشید همکاران ما در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود.

شماره تماس: ۰۲۱۴۴۳۵۷۸۹۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *