پودر گوارگام

پودر گوارگام

پودر گوارگام سفید درون ظرف

Cyamopsis tetragonoloba و psoralioides نام علمی گیاه گوار در اشکال گیاه شناسی می‌باشد که پودر گوارگام حاصل فرآیند بروی دانه های این گیاه می باشد. گیاه گوار در دسته حبوبات قرار میگیرد و با توجه به اینکه در تمام فصل ها بخصوص فصل های بارانی و گرم رشد میکنند به آنها گیاه سالانه می‌گویند. دانه بدون غلاف گوارگام دارای وزن مولکولی بالایی است و این نوع محصول را می توان با بهره وری خوب در خاک های شنی کشت کرد.

خاصیت غلظت دهی پودر گوارگام بدلیل همین وزن مولکولی بالای آن است و همین خاصیت این محصول را بشدت محبوب کرده است. حضور پلیمر کربوهیدرات خوراکی، پودر گوارگام را به عنوان یک واکنش دهنده بین هیدروژن و پیوند مواد معدنی و حتی در سطوح سلولز مناسب می سازد.

پودر گوارگام بافت بسیار مناسبی دارد و همچنین سفید رنگ است، به غیر از این دانه های درشتی دارد و در طبیعت نیز به وفور یافت می شود و نکته جالب در رابطه با قدرت غلظت دهندگی پودر گوارگام است که هشت برابر نشاسته ذرت است. به همین دلیل، گوارگام به طور گسترده ای در برنامه های کاربردی پردازش مواد غذایی استفاده می شود و از مواد اولیه غذایی پر کاربرد در صنایع خوراکی است. علاوه بر این، آن را نیز به عنوان یک ماده مؤثر در محصولات لبنی، پخت انواع نان، سس گوجه فرنگی استفاده می شود. استفاده تجاری و صنعتی پودر گوارگام شامل برنامه های کاربردی در زمینه تولید نساجی، کاغذ، لوازم آرایشی، بهداشتی، دارویی و چاپی می باشد.

عصاره گوارگام

عصاره گوار از ۲۸٪ عصاره گارو / گلو  (+/- ۱٪ واریانس) که از دانه ی گوار گرفته می شود تشکیل شده است. عصاره گوار شامل شامل Churi و Korma 67٪ است که وابسته به کیفیت دانه گوار می باشد.

 

Churi و Korma برای خوراک دام استفاده می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *