کاربرد های آسسولفام

کاربرد های آسسولفام در چیست؟

در ادامه همراه ما باشید تا شما را با کاربرد های آسسولفام آشنا کنیم.

آسسولفام می تواند در مواد غذایی، آشامیدنی، دارویی، بهداشت و مراقبت های شخصی، کشاورزی / خوراک دام / طیور استفاده شود.

آسسولفام می تواند به عنوان شیرین کننده کم کالری در غلات، مربا و ژله، سس ها، مواد غذایی و سس ها، میوه ها و سبزیجات کنسرو شده یا فرآوری شده، محصولات لبنی، ویتامین ها، سایر مکمل های غذایی و همچنین در نوشیدنی ها، کالاهای پخته شده، آدامس ها و شیرینی جات استفاده شود.

آسسولفام از ثبات و طعم مناسبی برخوردار است و بهترین شیرین کننده نوشیدنی های غیر الکلی است، علاوه بر این می توان از آن در محصولات نانوایی، شیرینی، نوشیدنی جامد، آب نبات، مربا، آدامس، قهوه فوری، لبنیات، ژله، پودینگ، عامل شیرین سازی و غیره.

چرا از پتاسیم آسولسفام استفاده می شود؟

پتاسیم آسسولفام می تواند ۲۰۰ برابر شیرین تر از قند سفره باشد. این ماده به همان اندازه شیرین کننده های مصنوعی دیگر مانند آسپارتام، ۷۵٪ شیرین تر از سوکرالوز و نیمی شیرین تر از ساخارین است.

فروش آسسولفام

این امکان بسیاری برای استفاده از آسسولفام به عنوان یک شیرین کننده مصنوعی در محصولات مختلف را فراهم می کند. مانند ساخارین، وقتی مقدار زیادی آسسولفام استفاده می شود، کمی طعم تلخ وجود دارد. هنگامی که در ترکیب با سدیم استفاده می شود، تلخی آن می تواند کنترل و پوشانده شود.

آسسولفام معمولاً با سایر شیرین کننده های مصنوعی و شکر مخلوط می شود تا ترکیبات شیرین تر و با طعم بهتری تولید شود.

تفاوت عمده بین آسسولفام و سایر شیرین کننده های مصنوعی این است که وقتی در کاربردهای حرارتی بالا استفاده می شود، پایدار می ماند.

شیرین کننده هایی مانند آسپارتام پایداری کمتری دارند و برای پخت مناسب نیستند. این بدان معناست که آسسولفام همچنین می تواند در محصولاتی که ماندگاری بیشتری دارند استفاده شود زیرا احتمال بی ثباتی در هنگام ذخیره سازی کمتر است.

آسسولفام همچنین به عنوان یک افزودنی در دارویی که باید جویده شود یا به صورت مایع مصرف شود بسیار مفید است زیرا عطر و طعم مطبوع تری به مواد فعال دارویی می بخشد

آسسولفام متداول ترین شیرین کننده مصنوعی

متداول ترین شیرین کننده های مصنوعی موجود آسسولفام، آسپارتام، سوکرالوز است. مصرف کنندگان ممکن است این محصولات را برای کاهش خطر پوسیدگی دندان، کنترل یا کاهش وزن یا استفاده در مدیریت دیابت انتخاب کنند.

آسسولفام یک شیرین کننده مصنوعی است که ۲۰۰ برابر شیرین تر از قند است اما مقدار کالری آن صفر است. آسسولفام مقدار قابل قبول روزانه (ADI) 15 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن در روز دارد.

ADI به عنوان مقدار تخمینی تعریف شده است که فرد می تواند با خیال راحت و به طور متوسط ​​هر روز و در طول زندگی بدون خطر مصرف کند. تخمین زده می شود که متوسط ​​مصرف روزانه حدود ۲۰ درصد است. آسسولفام در بدن متابولیزه نمی شود.

در اینجا برخی از دلایلی که افراد از آسسولفام استفاده می کنند و مزایای احتمالی آن ممکن است باشد:

حاوی کالری صفر است. از آن برای تهیه غذاهای کم کالری یا قند کم استفاده می شود که هنوز هم طعم شیرین دارند اما کالری بسیار کمتری نسبت به محصولات تهیه شده با شکر نیشکر دارند.

این می تواند به دیابتی ها کمک کند مصرف قند و کالری خود را محدود کنند. آسسولفام باعث ترشح انسولین یا افزایش سطح گلوکز خون نمی شود، بنابراین برخی تصمیم می گیرند آن را در برنامه های رژیم دیابتی بگنجانند.

هنگامی که در کالاهای پخته شده استفاده می شود، به پایدار نگه داشتن بافت کمک می کند و شیرینی آن را حفظ می کند حتی وقتی در دمای بالا پخته شود همچنین به پوشاندن طعم های ناخوشایند و تلخ شیرین کننده های مورد استفاده در غذاهای رژیمی کمک می کند. اگرچه از سولسفام- k به تنهایی می توان استفاده کرد، تولیدکنندگان مواد غذایی معمولاً آن را با سایر شیرین کننده های مصنوعی ترکیب می کنند تا طعم سنتی مانند شکر تولید کنند.

با رژیم کم کربوهیدرات و کتو سازگار است. از آنجا که بر میزان قند خون تأثیر نمی گذارد، این یک شیرین کننده کتو است که به برخی از میان وعده های “شیرین”، چاشنی هاط پودرهای پروتئین و غیره اضافه می شود. شواهدی وجود دارد که ماننده شکر به پوسیدگی دندان کمک نمی کند، زیرا باکتری های موجود در دهان آن را متابولیزه نمی کنند.

کاربرد های آسسولفام

تمام تحقیقات درمورد اینکه آیا هرگونه مشکل شدید می تواند به عنوان یک شیرین کننده مصنوعی با آسسولفام مرتبط باشد، بی نتیجه هستند. با استفاده از آسسولفام می توان به موارد زیر دست یافت:

تولید غذای کم کالری – بدن انسان متابولیسم آسسولفام را ندارد. آسسولفام خارج از بدن پردازش می شود و کالری ها در آن مرحله حذف می شوند. بنابراین، اگر این ماده به جای قندها، در غذاها استفاده شود، می تواند به میزان قابل توجهی کالری موجود در غذاها را کاهش دهد.

حفظ مواد شیمیایی

حفظ مواد شیمیایی – شیرین کننده های مصنوعی ممکن است در محصولی که به دلیل ناپایداری در دمای بالا ذخیره می شود مفید نباشد. از آنجا که آسسولفام می تواند درجه حرارت بسیار بالایی را تحمل کند، می توان از آن در پخت استفاده کرد و در فرآیندهایی مانند پاستوریزاسیون و کاهش رطوبت از طریق گرم شدن به ایمنی محصول کمک می کند.

ماندگاری محصول

ماندگاری محصول – آسسولفام تخمیر نمی شود زیرا باکتری ها و سایر میکروب ها نمی توانند آن را مصرف کنند. این باعث کاهش تولید آلاینده ها می شود بدون اینکه شیرینی محصولات از بین برود. پایداری آسسولفام همچنین آن را برای محصولاتی که دارای pH متفاوت هستند و سایر فاکتورهایی که برای سایر شیرین کننده های مصنوعی یا حتی برخی از شیرین کننده های طبیعی مناسب نیستند، مفید می کند.

آسسولفام در غذا

آسسولفام می تواند به عنوان شیرین کننده در مواد غذایی مانند شیرین کننده های رومیزی، لبنیات، بستنی، دسرها، ژلاتین ها، میوه ها، مربا، ژله و مارمالاد، کالاهای پخته شده، شیرینی سازی، آدامس و غلات.

آسسولفام معمولاً در مواد غذایی به عنوان کاهش قند / کالری استفاده می شود. هنگامی که به تنهایی استفاده می شود، طعم و مزه تلخی دارد بنابراین معمولاً با آسپارتام ترکیب می شود تا طعم فلزی آن را بپوشاند و اثر شیرین هم افزایی از خود نشان می دهد، به عنوان مثال، در نوشابه بدون قند پپسی.

در اروپا، ماده ای به نام “نمک آسپارتام-آسسولفام” وجود دارد که از دو مولکول آسپارتام با یک مولکول acesulfame K با شماره E E962 ساخته شده است. آسسولفام همچنین می تواند با الکلهای سوکرالوز یا قند مخلوط شود تا طعم شیرین تری ایجاد کند. به دلیل داشتن طعم شیرین خوب و کالری صفر به طور گسترده ای در نوشیدنی های گازدار استفاده می شود.

در نوشیدنی

آسسولفام می تواند به عنوان شیرین کننده در نوشیدنی ها مانند نوشیدنی های گازدار، رژیمی، نوشابه، نوشیدنی های غیر گازدار، آب میوه ها استفاده شود.

در داروسازی

آسسولفام می تواند به عنوان ماده شیرین کننده در داروسازی استفاده شود. آسسولفام در تهیه شربت، قرص های قندی، مواد ماسک داروی تلخ و غیره استفاده می شود.

در بهداشت و مراقبت شخصی

آسسولفام را می توان به عنوان عامل طعم دهنده استفاده کرد. در لوازم آرایشی و  می تواند در خمیر دندان استفاده شود، همچنین در رژ لب و غیره استفاده می شود.

در کشاورزی / خوراک دام / خوراک طیور

آسسولفام می تواند به عنوان شیرین کننده در خوراک دام / خوراک طیور استفاده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *