فواید لسیتین برای پوست

فواید لسیتین برای پوست 1

فواید لسیتین برای پوست ۱

فواید لسیتین برای پوست

کلمه لسیتین یونانی است که لکیتو تلفظ می شود و به معنی زرده تخم مرغ است. لسیتین یک اصطلاح عمومی برای تعیین هر گروه از مواد چرب موجود در بافت های حیوانی و گیاهی است که شامل اسید فسفریک، کولین، اسید چرب، گلیسرول، گلی کولیتپید، تری گلیسیرید و فسفولیپید است. می تواند به آسانی از مواد قابل دسترس مانند لوبیا سویا به طور شیمیایی یا مکانیکی استخراج شود و ضخیم و مومی است. امولسیفایر، روان کننده و سورفکتانت است. می تواند به طور کامل توسط انسان متابولیزه شود و غیرسمی است.

از این مواد تشکیل شده است

  • ویتامین B در مقادیر بسیار کم
  • فسفولیپیدها طبیعی ۶۰٪
  • روغن سویا ۳۰٪
  • اتانولامین
  • گلیسیرین
  • بیوتین
  • کولین

از لحاظ فنی، لسیتین به عنوان فسفاتیدیل کولون شناخته می شود که نقش بسیار مهمی در مراقبت و محافظت  از پوست دارد. مهم ترین ماده برای تشکیل غشای سلولی است و پوست را قادر می سازد تا دو لایه چربی را با ایجاد اسیدهای چرب ضروری برای لایه های مانع در فرم فسفاتیدیل کولین غیر اشباع اسید لینولئیک ایجاد کند. در متابولیسم سلولی، فسفاتیدیل کولین در واقع به سرامید انتقال می دهد، که قادر به تشکیل اسپینگومایلین ها است که برای سلول های زنده ضروری است. هر دو گروه این مواد برای اهدای هومئوستاز پوست اهمیت زیادی دارند.

فواید لسیتین برای پوست 1

لسیتین و هیدروژن باعث افزایش ظاهر پوست خشک و آسیب دیده می شوندهمچنین باعث کاهش لایه برداری وانعطاف پذیری پوست می شوند.

هنگامی که می خواهیم آب و روغن را با هم مخلوط کنیم باید از یک امولسیفایر استفاده کنیم که لسیتین یکی از امولسیفایرهاست.

بسیاری از فرمول های مراقبت از پوست روغن در آب هستند و به همین دلیل امولسیون ها برای کمک به مقادیر کم روغن در مقادیر زیاد آب کمک می کنند.

لسیتین اغلب در مراقبت از پوست به عنوان امولسیفایر استفاده می شود و از طریق جلوگیری از نفوذ آب (آب هیدروفی) و مواد آبی در کرم استفاده می شود.

بنابراین، لسیتین نه تنها عنصر بازسازی کننده پوست است، بلکه نقش مهمی در فرمول ها نیز دارد.

لسیتین هیدروژنه محصول هیدروژن کنترل شده (اضافه کردن هیدروژن به لسیتین) در فرمول بندی تعداد زیادی از لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود.

فواید لسیتین برای پوست

– نرم کننده طبیعی: یک افزودنی فعال است و کمک می کند تا پوست را نرم و مرطوب نگه دارید. خواص مرطوب کننده قدرتمند آن به حفظ پوست هیدراته کمک می کند و این یک افزودنی عالی برای کرم های ترمیم کننده و یا محصولاتی است که برای پوست  خشک و آسیب دیده است.همچنین دارای توانایی منحصر به فرد برای نفوذ به پوست است و مواد را مستقیما به سلول ها و جریان خون انتقال می دهد. در نتیجه، ممکن است به بدن در جذب محصولات دیگر پوستی کمک کند. ترکیبات طبیعی و مفید را به سطح سلولی می رساند.

فواید لسیتین برای پوست  2

  • افزایش رطوبت پوست: آب را جذب پوست می کند تا پوست مرطوب شود. باعث بازگشت رطوبت به پوست می شود زیرا دارای امولسیفیک اسید اولئیک و لینولئیک است.
  • حمایت از بازسازی و نوسازی پوست
  • مواد شوینده طبیعی: به جلوگیری از دست دادن آب اپیدرمال کمک می کند.
  • درمان آکنه:این ترکیب منحصر به فرد به طور گسترده ای در غشای سلولی یافت می شود که ایمن، طبیعی و واقعا همه کاره است.

در میان دیگر اثرات مفید، اسید لینولئیک اثبات شده است در درمان پوست و آکنه خفیف تا متوسط ​​بسیار موثر است.

کمبود اسید لینولئیک منجر به پوست خشک و پوسته پوسته شده می شود و به دنبال آن درماتوز می شود. اسیدهای چرب ضروری در پیشگیری و درمان نورودرمتیت و بیماری های پوستی اثرگذار هستند.

فسفاتیدیل کولین از لسیتین سبز برای درمان آکنه ولگاریس مورد استفاده قرار می گیرد. مطالعات بالینی نشان می دهد که کمدون ها پس از گذشت ۲۸ روز به میزان ۷۰ درصد کاهش می یابد و محتوای اسید لینولئیک در پوست به طور قابل توجهی افزایش می یابد.
آنتی اکسیدان: کمک می کند تا آسیب رادیکال های آزاد جلوگیری شود.
تثبیت کننده : لسیتین سویا می تواند در محصولات مراقبت از پوست به عنوان غلظت دهنده استفاده شود.

در حال حاضر ۶۵٪ لسیتین در غلظت های بالای ۳٪ در لوازم آرایشی استفاده می شود.

شرکت بازرگانی پویا ویژن وارد کننده و تامین کننده و فروش انواع لسیتین .

لطفا در صورت هرگونه سوال و نیاز به راهنمایی با ما در تماس باشید همکاران ما در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود.

شماره تماس: ۰۲۱۴۴۳۵۷۸۹۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *