چرا اسید سیتریک در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی استفاده می شود؟

محصولات حاوی اسید سیتریک و برخی از نمک ها و استریت های آن می توانند به صورت مناسب برای استفاده خاص در پوست کودک یا در نزدیکی ناحیه چشم یا غشای مخاطی طراحی و استفاده شوند. علاوه بر این، آنها ممکن است در اسپری لوازم آرایشی و بهداشتی، از جمله مو، دئودورانت بدن و محصولات اسپری پمپ استفاده شود. اسید سیتریک نیز یکی از ترکیباتی است که به عنوان آلفا هیدروکسی اسید شناخته می شوند که به عنوان مواد فعال در محصولات مراقبت پوست استفاده می شود. سیترات سدیم ممکن است در تمام انواع محصولات آرایشی، از جمله محصولات کودک، آرایش، رژ لب، محصولات حمام، صابون ها و مواد شوینده، رنگ مو و رنگ ها و محصولات مراقبت از مو و محصولات پوست استفاده شود. تری بیوتیل سیترات و تری اتلی سیترات ممکن است در محصولات حمام، دیگر محصولات پاکسازی و کرم ها و لوسیون ها استفاده شود.

اسید سیتریک در محصولات آرایشی

اسید سیتریک و دیامونیوم، پتاسیم و نمکهای سدیم برای کمک به حفظ لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی توسط ترکیبات فلزات استفاده می شود. اسید سیتریک و نمک های آن نیز به لوازم آرایشی اضافه شده است تا تنظیم کننده تعادل اسید / پایه کمک کند. سایر کارکردهای مواد مرکب عبارتند از: عامل بوفرس، مرطوب کننده ها ، پکیج های آرایشی، موبر ،  مراقبت از دهان، پلاستیسیژن، نرم کننده پوست و …

موادی از اسید سیتریک در محصولات آرایشی اغلب استفاده می شوند عبارتند از اسید سیتریک، سدیم سیترات، تریبوتیلی سیترات و تری اتیل سیترات. طبق برنامه ثبت نام داوطلبانه لوازم آرایشی و بهداشتی (FDA) ایالات متحده آمریکا (FDA) 2016 (VCRP)، اسید سیتریک تقریبا در هر دسته از محصولات آرایشی با بیش از ۱۰،۰۰۰ استفاده گزارش شده مورد استفاده قرار گرفت. عناصر مشتق شده از اسید سیتریک، سدیم، تریبوتیل و تری اتیل سیترات هستند.

مزایای اسید سیتریک در محصولات مراقبت از پوست

صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی به طور گسترده ای از اسید سیتریک مشتق شده از فرآیند تخمیر شکر های خام در محصولات مراقبت از مو به عنوان عامل ضد شوره و شامپو استفاده می کند. به عنوان یک آنتی اکسیدان، این ماده نق متعادل کننده سطح قلیایی را بازی می کند.

استفاده و مزایای اسید سیتریک در محصولات مراقبت از پوست بسیار زیاد است.

  • اسید سیتریک عنصر رایج در بسیاری از محصولات است و برای نسل ها برای درمان پوست استفاده شده است و ثابت شده است که منافع شگفت انگیز برای بهبود بافت پوست و روشن شدن آن را دارد.  اسید سیتریک، ویژگی های سفید کنندگی دارد که تولید ملانین پوست را کاهش می دهد.
  • علاوه بر این، این اسید یک نوع از آلفا هیدروکسی اسید (AHA) است که سلول های مرده را در منافذ پوست از بین می برد. با از بین بردن سلول های مرده، منافذ پوست شما را باز می کند، به این ترتیب موجب نفوذ محصولات مراقبت از پوست در پوست می شود.
  • یکی دیگر از فواید اسید سیتریک ترمیم لایه های آسیب دیده پوست است.

در نتیجه پوست سالم و جوان تر از پوست آسیب دیده شده و پوست جوانتر می شود.  آنتی اکسیدان ها در این اسید کمک می کنند تا پوست را تقویت کرده و عروق خونی را تقویت کنند. به همین دلیل است که در اغلب کرم های صورت و لوسیون ها استفاده می شود. شامپوها همچنین مقادیر کمی از اسید سیتریک را دارند زیرا می تواند مواد معدنی را از آب بیرون بیاورد.

 اسید سیتریک در محصولات مراقبت از پوست

اسید سیتریک در محصولات آرایشی برای تولید محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود. عطر رایحه لیمو یکی دیگر از ویژگی های مفید است که باعث استفاده از آن در این صنعت می شود.  اساسا،  به عنوان یک نگهدارنده و برای تعادل مقدار pH نیز استفاده می شود.

معمولا محصولات زیبایی مانند محصولات شستشوی بدن، شامپو، صابون های دست، پاک کننده های صورت  حجم کمی از اسید سیتریک را شامل می شوند. یکی از ویژگی های جالب این اسید این است که با واکنش با پودر پخت یا بی کربنات سدیم؛ دی اکسید کربن را آزاد می کند و به همین علت حباب تولید می کند. همچنین یک منبع غنی از ویتامین C است که برای خواص ضد پیری شناخته شده است. در حالی که از آنتی اکسیدان ها محافظت می کنید، ویتامین C باعث افزایش تولید کلاژن می شود.

در اینجا پنج مورد از مزایای اسید سیتریک در محصولات آرایشی پوست آورده شده است

مزایای اسید سیتریک

باعث یکنواختی پوست می شود

از جمله مزایای اسید سیتریک به عنوان یک اسکرابر طبیعی پوست عمل می کند و برای دفع رنگدانه پوست شما بسیار موثر است. یک کاسه کوچک بریزید و ۱ قاشق غذاخوری پودر اسید سیتریک، ۲ قاشق غذاخوری جو دوسر و یک چهارم فنجان ماست ساده را مخلوط کنید. همه مواد را به طور صحیح هم بزنید. پوست خود را تمیز کنید. اسکراب را بمالید. با انگشتان خود را با حرکت دایره ای، به مدت ۲-۵ دقیقه ماساژ دهید. با آب خنک بشویید. این باعث می شود تا پوست شما یکنواخت شود.

مزایای اسید سیتریک

منافذ باز پوست را می بندد

یک بسته ژلاتین، ۲ قاشق غذاخوری پودر اسید سیتریک، یک فنجان آب پرتقال و یک فنجان آب را در یک قابلمه مخلوط کنید. آن را روی شعله متوسط ​​گرم کنید. به هم بزنید تا پودر اسید سیتریک و ژلاتین کاملاً حل شوند. این مخلوط را درون یک کاسه بگذارید. آن را به مدت ۲۲-۲۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. آن را روی پوست خشک آغشته کنید. نیم ساعت صبر کنید. آن را به پوست بمالید. پوست شما را عمیقاً تمیز می کند.

فواید اسید سیتریک

برای پوست مستعد آکنه مفید است

¼ فنجان آب، ۲ قاشق غذاخوری پودر اسید سیتریک و ¼ فنجان شیر کم چرب را مخلوط کنید. آن را هم بزنید تا مخلوط به خوبی مخلوط شود. آن را روی پوست خشک بمالید. اجازه دهید ماسک خشک شود. با آب گرم بشویید. سلول های مرده را از بین می برد و باعث می شود پوست شما بی عیب و نقص باشد.

 اسید سیتریک در کرم ارایشی

یک ضدآفتاب طبیعی برای پوست است

اسید سیتریک در درمان پوست سوخته شده با آفتاب بسیار مفید است. یک لیمو به اندازه متوسط ​​مصرف کنید. آن را بچلانید. ۳-۴ قاشق غذاخوری آب را به آن اضافه کنید. آن را روی پوست آسیب دیده بمالید. سریعا التهاب پوست را کم می کند.

اسید سیتریک

در درمان چین و چروک ها مفید است

کاربرد اسید سیتریک به عنوان یک آنتی اکسیدان است که روند پیری را کاهش می دهد. پوست لیمو (که منبع غنی اسید سیتریک است) را روی پوست آسیب دیده ماساژ دهید. قطعاً اثر را تجربه خواهید کرد.

تاثیر اسید سیتریک بر مو

موهای شما بر رفتار و خلق شما تأثیر می گذارند. ۸۸ درصد زنان معتقدند که موهایشان باعث افزایش اعتماد به نفس آنها می شود. پس برای سالم نگهداشتن موها باید از شامپوی مناسب استفاده کرد.

اسید سیتریک در شامپو

آب لیمو یک ماده مراقبت کننده مو است که به رشد مو کمک می کند. ویتامین C در آب لیمو موجب افزایش رشد مو می شود و باعث می شود که مو قوی تر شود. حاوی مقادیر بالا ویتامین، اسید فولیک و ویتامین B و همچنین مواد معدنی مانند منیزیم، کلسیم و فسفر است. اسید سیتریک یک اسید آلی است که در لیموترش به مقدار زیادی وجود دارد و در شامپو استفاده می شود.اسید سیتریک در شامپو نه تنها به تحریک رشد مو کمک می کند، بلکه باعث می شود فولیکول های مو سالم باشند. اسید سیتریک،  با از بین بردن شوره سر، باعث بهبود وضعیت پوست می شود و جریان خون را افزایش می دهد که به نوبه خود باعث افزایش و تقویت فولیکول مو می شود. این عنصر ترشح بیش از حد سبوم را جذب می کند و بر روی غدد سباسه بر خلاف مواد شیمیایی تاثیر نمی گذارد.

اسید سیتریک در شامپو

در عین حال، بکاربردن اسید سیتریک ترکیبی عالی برای درمان پوست سر زخم است که اغلب باعث ریزش مو می شود و رشد مو را متوقف می کند. اسید سیتریک در شامپو باعث کاهش خارش پوست می شود. باعث کاهش رشد باکتری ها نیز می شود. با تمام این مزایای شگفت انگیز برای رشد مو، در شامپوهای مخصوص موهای آسیب دیده نیز استفاده می شود.

برای تنظیم اسیدیته شامپو از اسید سیتریک استفاده می شود، زیرا در شرایط اسیدی فولیکول های مو پایدار هستند و PH اسیدی به کوتیکول، لایه بیرونی مو کمک می کند تا موها صاف و درخشان باشند.

اکثر سورفکتانت ها که برای موی انسان استفاده می شوند، کمی اسیدی هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *