لسیتین غذایی بر کیفیت گوشت در خوک ها

تاثیر لسیتین بر کیفیت گوشت و افزایش ایمنی

لسیتین غذایی باعث کاهش کیفیت گوشت خوک های نر نمی‌شود

هدف از این مطالعه بررسی اثرات جنسی و لسیتین در رژیم غذایی بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت، محتوای کلاژن عضله و بیان ژن های کلیدی درگیر در سنتز کلاژن در خوک های نر است. تحقیقات انجام شده بر ۲۵۶ خوک.

فروش لسیتین

همه رژیم های غذایی به گونه ای تهیه شده اند که حاوی ۴٫۶٪ چربی کلی نسبتاً بالا و ۳٫۳٪ بودند. پس از ۵ هفته درمان رژیم غذایی، خوکها ذبح شدند و عضله Longissimus dorsi برای ارزیابی کیفیت گوشت و محتوای کلاژن به دست آمد. عضله راست روده abdominis برای بیان ژن کلید مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

ژن‌های دخیل در سنتز کلاژن یعنی پروکلوژن نوع I (a1) (COL1A1)، پروکلولاژ نوع III (a1) (COL3A1)، لیزیل اکسیداز و متالوپروتئیناز -۱ (MMP-1). نتایج نشان داد که لسیتین باعث بهبود کارایی خوراک کلیه خوکها شد (۰۵/۰> P) اما تأثیری بر مصرف خوراک، میانگین افزایش روزانه و درصد پانسمان (۰۵/۰> P) نداشت. لسیتین همچنین تاثیری در فشرده سازی گوشت، نیروی برشی، محتوای کلاژن و بیان ژن نداشت (۰۵ / ۰P>). در مردان نابارور ایمنی سرعت رشد بالاتر و افزایش بیان COL1A1 نسبت به گیلت ها بود. با این حال، رابطه جنسی تاثیری بر عمق چربی در محل P2، محتوای کلاژن و بیان ژن های دیگر (P> 0.05) نداشت. در نتیجه، لسیتین بدون تأثیر بر کیفیت خوک، کارایی خوراک را در خوک ها بهبود بخشید. بنابراین، گنجاندن لسیتین در رژیم های غذایی حاوی مقدار زیادی چربی در طول تابستان می تواند مفید باشد.

لسیتین غذایی رژیم غذا را بدون تاثیر بر کیفیت گوشت در خوک ها و خوک های مردانه ایمنی زا افزایش می دهد

لسیتین سویا، یک محصول جانبی از فرآوری روغن سویا، حاوی مخلوطی از فسفولیپیدهای مختلف است. لسیتین یک امولسیون کننده است و به طور کلی در برنامه های غذایی مختلف، صنایع آرایشی و بهداشتی و دارویی استفاده می شود. از لسیتین همچنین در رژیم های غذایی مبتدی جوان برای افزایش استفاده از چربی رژیم غذایی استفاده شده است. افزودن مقادیر بالای چربی در رژیم غذایی پایان دهنده خوک به ویژه در دوره تابستان که سرعت رشد در مقایسه با خوکهایی که در پاییز پرورش می یابند، کندتر است. چربی ها و روغن ها به دلیل ارزش بالای انرژی و هضم زیاد گرما، به عنوان منبع انرژی در رژیم های غذایی حیوانات استفاده می شوند.

وارد کننده لسیتین

با این حال، چربی های حیوانی مانند پیه و چربی گوشت غنی از اسیدهای چرب اشباع هستند که هضم کمتری نسبت به روغن های گیاهی دارند. یک گزینه مناسب برای خوک های نر، ایمن سازی در برابر فاکتور آزاد کننده گنادوتروفین (GnRF) است که به تولیدکنندگان اجازه می دهد از غذای برتر استفاده کنند. گزارش شده است که مردان ناقص ایمنی (IC) دارای خوراک بیشتر و سرعت رشد سریعتر از جوجه ها هستند. سرعت رشد سریع در حیوانات می تواند روی حساسیت گوشتی از طریق افزایش سنتز کلاژن عضله و تخریب آن تأثیر بگذارد.

تاثیر لسیتین بر کیفیت گوشت و افزایش ایمنی

گزارش شده است که گروه های سریعتر گاو نسبت به گروه های کندتر رشد گاو گوشت لطیف بیشتری دارند. نرخ رشد بالا قبل از ذبح در مردان IC پیشنهاد شد که با مقادیر کمتر نیروی برشی گوشت خوک در مردان IC در مقایسه با باروها و گرازها همراه باشد. با این حال، مطالعات مقایسه حساسیت گوشت بین خوک های نر IC و سایر جنسها محدود است. هدف بررسی اثرات جنسی و لسیتین رژیم غذایی بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت و محتوای کلاژن عضلانی خوک های نهایی بود.

نتایج

با این حال، لسیتین هیچ تأثیری در مصرف خوراک و افزایش وزن نداشت. مردان نابالغ از نظر ایمنی از وزن بیشتری برخوردار بودند و بازده خوراکی بهتری نسبت به گیلت ها داشتند (P <0.001). مصرف خوراک بین دو جنس مشابه بود. فعل و انفعالات بین جنس و رژیم غذایی نشان داد که افزایش وزن (۰٫۰۰۲ ¼ P) و مصرف خوراک (۰٫۰۲۸ P P) در هنگام تهیه رژیم های لسیتین در جوجه ها بیشتر بود اما در IC نرها به عنوان یک نتیجه، تذهیب هایی که رژیم های لسیتین را ارائه می دادند از بازده غذایی بهتری برخوردار بودند (۰۱۵/۰ ¼ P). در دوره بعد ( ۱۵ تا ۳۵)، یک روند قوی برای بهبود بهره وری خوراک در وجود دارد خوک‌ها با جیره های لسیتین تغذیه شدند (۰۵۱/۰ P P) اما هیچ تاثیری در آن مشاهده نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *