بدن شوی گوارگام

بدن شوی گوارگام

بدن شوی گوارگام

صمغ گوار چیست؟

گوار صمغ، با نام های مختلفی از جمله Goma Guar ، Gauran Goma Guar و Gomme Guar شناخته می شود، یک فیبر طبیعی است که از گیاهان هندی Cyamopsis tetragonolobus ساخته می شود، معروف به گیاه گوار است. نام آن از کلمه سانسکریت به معنی “غذای گاو” گرفته شده است. در این مقاله همراه ما باشید تا شما را با بدن شوی گوار و محصولات آرایشی بهداشتی که حاوی گوارگام هستند، آشنا کنیم.

بدن شوی گوارگام

صمغ گوار با خرد کردن بافت بذر لوبیای گیاه گوار بدست می آید که به آنها لوبیای خوشه ای نیز گفته می شود. صمغ طبیعی حاصل یک پلی ساکارید است که معمولاً به فرمولاسیون های آرایشی اضافه می شود تا آنها را امولسیون و تثبیت کند، به عنوان ماده معلق عمل کند و ضخامت قوام آنها را افزایش دهد، و همچنین به تنظیم بافت آنها کمک می کند. صمغ گوارگام یک پودر نرم، ریز، سفید و محلول در آب است.

بدن شوی گوارگام

گوار به سهولت آب جذب نموده و یک محلول بسیار غلیظ با خواص تیکسوتروپی ایجاد می‌کند. سهولت استفاده از گوار در صنایع غذایی، به علت پخش و هیدراته شدن سریع آن در آب‌های سرد و گرم، همچنین استفاده از ماده فوق جهت رسیدن به غلظت‌های مناسب، بدون حرارت ایجاد لایه فیلم مانند و مقاومت بالا در برابر روغن و چربی‌ها و حلال‌ها و‌ گاه افزایش قدرت جذب آب در محصولات و غیره سبب گردیده است تا از این ماده در طیف وسیعی از امولسیفایر‌ها نرم کننده‌ها و استبیلایزر‌ها استفاده گردد. به عنوان مثال بدن شوی ها حاوی ترکیبات مختلفی هستند، که یک نمونه آن گوارگام است. گوارگام در بدن شوی باعث رقیق شدن مواد می شود.

فواید گوارگام در محصولات مراقبت از پوست و مو و بدن شو

با خواص تثبیت کنندگی، Guar Gum به همان اندازه با مواد جامد و مایعات ترکیب می شود، و به ضخامت و پودر شدن بک فرمول کمک می کند، در نتیجه آنها را به خمیر تبدیل می کند. به همین دلیل، این ماده معمولاً در خمیردندان ها یافت می شود، زیرا به سهولت در استخراج محصول از لوله با حداقل فشار کمک می کند. فواید آدامس گوار، در مقایسه با سایر مواد غلیظ کننده، این است که می تواند بدون نیاز به گرم شدن قبلی به محلول های آبی اضافه شود. گوارگام در محصولات بدن شو کاربرد فراوانی دارد. همچنین، به دلیل اثربخشی ضخیم شدن، فقط مقدار کمی آدامس گوار برای افزایش قوام محصول مورد نیاز است. کیفیت سورفکتانت Guar Gum به افزایش کف کمک می کند و آن را برای استفاده در صابون ها ایده آل می کند. در محصولات اصلاح، به کاهش اصطکاک برای استفاده راحت از تیغ کمک می کند، و قابلیت تهویه استثنایی آن به نرم شدن پوست و مو کمک می کند. آدامس گوار همچنین برای افزایش ماندگاری انواع محصولات مراقبت از پوست مشهور است.

گوارگام در تولیدات لوازم آرایشی و بهداشتی

صمغ گوار باعث غلظت دهندگی به خمیر دندان می‌شود. برخی از حالات اصلاح شده‌ی شیمیایی آن، به عنوان نرم‌ کننده در شامپوها استفاده می‌ شود.

داروسازی و آرایشی

گوارگام به عنوان درمان افسردگی اشتها استفاده می شود.گوارگام اغلب به عنوان یک ماده اتصال دهنده و تجزیه کننده در قرص های فشرده استفاده می شود.

تفاوت آدامس گوار و صمغ زاتان در تولید صابون

آدامس زانتان

صمغ زانتان یک ماده ضخیم کننده گیاهی است در حالی که صمغ گوار یک ماده غلیظ کننده در فرمولاسیون های آرایشی است. یک قاشق چای خوری آدامس زانتان به ¼ فنجان آب مقطر در دمای اتاق اضافه کنید. سپس، از همزن استفاده کنید تا کاملاً مخلوط شود. مهم است که آن را کاملاً با آب مخلوط کنید در غیر این صورت ممکن است بیش از حد سفت شود.

آدامس گوار

۳ تا ۴ قاشق چایخوری آدامس گوار را به ¼ فنجان آب مقطر اضافه کنید. سپس، از همزن استفاده کنید یا از دستان خود استفاده کنید تا آنها را به مدت ۵ دقیقه کاملاً مخلوط کنید. برخی ادعا کردند که صمغ زانتان در غلیظ کردن صابون مایع بسیار مفید است اما آدامس گوار به راحتی در مقایسه با صمغ زانتان خراب نمی شود. تفاوت این دو در این است که صمغ زانتان از طریق تخمیر میکروارگانیسم و ​​صمغ گوار از دانه گوار ساخته می شود.

در آخر چندین ویزگی گوارگام

  • گوار کم بو و محلول در آب است و به عنوان امولسیفایر، تثبیت کننده، استابیلایزر و غلیظ کننده در صنایع پخت به کار می‌ روند.
  • به عنوان غلظت دهنده در انواع سس‌ها استفاده می‌ شود.
  • یکی از اجزا تشکیل دهنده استابیلایزهای بستنی و سایر استابیلایزرها می‌ باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *