تهیه و تولید آسسولفام

تهیه و تولید آسسولفام چگونه است؟

آسسولفام یک شیرین کننده بدون کالری است که ۲۰۰ برابر شیرین تر از قند است. در انواع محصولات غذایی موجود در بازار مورد استفاده قرار می گیرد. آسسولفام یکی از پنج شیرین کننده های مصنوعی مورد تأیید سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) است.

آسسولفام یک شیرین کننده مصنوعی قوی

انواع نوشیدنی ها و غذاها از آسسولفام تشکیل شده است که شامل شیرین کننده ها، محصولات لبنی، آدامس، مربا، کالاهای پخته شده و نوشیدنی های کولا و گازدار است. این ماده عمدتا در مواد پخته شده استفاده می شود زیرا شیرینی خود را حتی در دمای بسیار بالا نیز حفظ می کند.

تامین کننده آسسولفام
تهیه و تولید آسسولفام

آسسولفام نمی تواند در بدن انسان ذخیره شود و یا در حین هضم تجزیه شود. پس از مصرف، بدون هیچ تغییری سریعاً توسط بدن جذب و دفع می شود. آسسولفام با تبدیل اسید استیک استیک و ترکیب آن با پتاسیم برای ایجاد یک شیرین کننده بلوری ساخته می شود.

به طور خلاصه، این یک ترکیب اصلاح شده از مواد است که منجر به یک شیرین کننده مصنوعی می شود. در این مقاله قصد داریم شما را با تهیه و تولید آسسولفام و تاثیرات آن بر بدن انسان آشنا کنیم.

تهیه و تولید آسسولفام چگونه است؟

تولید آسسولفام از طریق فرایندی اتفاق می افتد که اسید استو استیک با پتاسیم واکنش می دهد. از طریق طیف وسیعی از مسیرها، این ترکیب پتاسیم آسسولفام را ایجاد کرد

. در نتیجه، آسسولفام در سطح مولکولی پایدار است. این ثبات منجر به کاربرد آن در محدوده ای از غذاها مانند پخت می شود. این در شرایط گرما، اسیدی یا باز تخریب نمی شود در حالی که به برنامه های ماندگاری طولانی نیز کمک می کند.

همانطور که گفته شد، این ثبات به این معنی است که آسسولفام می تواند در محصولات مختلف از کالاهای پخته شده گرفته تا شیرینی های شیرین، گازدار، آب میوه و غیره استفاده شود. به همین ترتیب، در محصولات و داروهای بدون قند از آسسولفام برای کاهش کالری، کاهش احتمال ایجاد پوسیدگی، دیابت و موارد دیگر استفاده می شود.

مانند بسیاری از شیرین کننده ها، می توانید آسسولفام را با طیف وسیعی از شیرین کننده ها و مواد معدنی دیگر ترکیب کنید. این شامل آسپارتام به عنوان یک ترکیب معمول برای ایجاد مخلوط است که شیرینی قند را با دقت بیشتری شبیه سازی می کند.

انعطاف پذیری آسسولفام

همانطور که قبلاً ذکر شد، بسیاری از شیرین کننده ها با آسسولفام کار می کنند تا با پایداری آنها، کاربردهای انعطاف پذیرتری برای سایر شیرین کننده ها فراهم کنند.

علاوه بر این، صنعت داروسازی و تغذیه ورزشی از آسسولفام استفاده می کنند. این یک جایگزین انعطاف پذیر، بدون قند و کالری برای پودرهای پروتئن، داروها و بسیاری دیگر است.

شرکت پویا ویژن آسسولفام را با بهترین کیفیت وارد می کند. این اعتبار سنجی اعتقادات و پایبندی ما به کیفیت بالا و نگه داشتن خود در بالاترین استانداردهای ممکن در هر کاری را نشان می دهد.

شما می توانید برای اطلاع از قیمت خرید با واحد خرید و فروش شرکت تماس حاصل کنید.

آسسولفام را در کجا می توانم پیدا کنم؟

پتاسیم آسسولفام در بیش از ۴۰۰۰ محصول وجود دارد! این شیرین کننده را می توان در بسیاری از غذاهای بدون قند و کم کالری مانند نوشابه رژیمی، آب نبات، شیرین کننده های بدون قند، شربت، سس و غیره یافت!

آسسولفام اغلب با سایر شیرین کننده های مصنوعی مخلوط می شود تا طعم مطبوع تری را ایجاد کند (حال شما چندین شیرین کننده مصنوعی را به طور هم زمان مصرف می کنید!).

تحقیق در مورد ایمنی آسسولفام

آسسولفام اولین بار در سال ۱۹۶۷ توسط Hoechst AG، در آلمان کشف شد. پس از آن، نزدیک به صد مطالعه برای ارزیابی ایمنی Ace-K انجام شده است. هر بار، آنها فهمیدند که این شیرین کننده بدون قند بی خطر و مناسب برای بلع است. در سال ۱۹۸۳، استفاده از این شیرین کننده در مواد غذایی و آشامیدنی تأیید شد و در تقریباً ۱۰۰ کشور در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد.

سازمان FDA قبل از تأیید این ماده شیرین کننده تعدادی از مطالعات را ارزیابی کرده بود. در سال ۱۹۹۸، FDA استفاده از آسسولفام را در نوشابه (نوشیدنی های غیر الکلی) تأیید کرد. در دسامبر ۲۰۰۳، FDA اجازه استفاده عمومی از آن در غذاها و نوشیدنی ها را داد.

کمیته تخصصی مشترک افزودنیهای غذایی (JECFA)، که نهاد مشورتی علمی به WHO و FAO است، به این نتیجه رسیده است که آسسولفام ایمن بوده و مصرف روزانه قابل قبول (ADI) 15 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن است.

در اروپا، کمیته علمی غذا (SCF) طی سال ۱۹۸۵ مطالعه گسترده ای در مورد Ace-K انجام داد. کارشناسان اتحادیه اروپا در این ارزیابی شرکت کردند و استفاده از این شیرین کننده در نوشیدنی ها و غذاها را پذیرفتند. از سال ۱۹۸۳، اروپا از این شیرین کننده به عنوان جایگزین قند استفاده می کند.

در سال ۲۰۰۰، مرکز علمی منافع عمومی ایالات متحده (CSPI) نگرانی از خطر سرطان را به دلیل مصرف آسسولفام مطرح کرد، اما این ادعاها توسط FDA و سازمان ایمنی غذایی اروپا (EFSA) نادیده گرفته شدند. سرانجام، نتیجه گیری شد که هیچ نشانه ای از سرطان زایی ناشی از مصرف آسسولفام وجود ندارد.

مطالعاتی برای تعیین رابطه بین آسسولفام و دیابت

مطالعاتی برای تعیین رابطه بین آسسولفام و دیابت و حفره های دندانی انجام شده است. نتیجه گرفته شده است که آسسولفام بر میزان ترشح انسولین و گلوکز خون تحت مصرف طبیعی غذا تأثیر نمی گذارد.

همچنین، توسط میکروارگانیسم ها، مانند استرپتوکوک موتانس، هضم نمی شود و باعث پوسیدگی دندان می شود.

در سال ۲۰۱۷، تحقیقات در مورد تولید شیرین کننده های مصنوعی نتایج متناقضی را به همراه نتایج مطلوب و نامطلوب به وجود آورد.

اگرچه آسسولفام یک شیرین کننده رایج مورد تأیید FDA است، اما دانش در مورد سمیت آن هنوز کافی نیست. شناخته شده است که آسسولفام بر روی میکروبیوم روده تأثیر دارد. میکروبیوم روده نقش مهمی در کنترل وزن بدن و تنظیم سطح گلوکز در خون دارد.

تهیه و تولید و تاثیر آسسولفام بر وزن انسان

آزمایشات انجام شده بر روی موشهایی که به مدت ۴ هفته با آسسولفامدتغذیه شدند، نشان داد که آسسولفام باعث اختلال در میکروبیوم روده (تغییر در ترکیب باکتریهای روده و جمعیت و متابولیسم آنها) می شود که به نوبه خود منجر به افزایش وزن در بدن موشهای صحرایی نر می شود.

تحقیق در مورد اثر آسسولفام بر بارداری یا شیردهی

در سال ۲۰۱۱، تحقیق برای بررسی هر گونه تأثیر بر فرزندان به دلیل قرار گرفتن مداوم مادران آنها بر آسسولفام در دوران بارداری یا دوره شیردهی انجام شد.

آسسولفام توانست از جفت عبور کند و همچنین در شیر مادر یافت شد. این امر هیچ تأثیر جدی در فرزندان یا مادران ایجاد نکرد. بنابراین، مصرف آسسولفام برای زنان باردار یا شیرده بی خطر تلقی می شود.

نتیجه

بدانید چه چیزی مصرف می کنید. هوشمند باشید، از اعتدال استفاده کنید. اگر نمی خواهید از شیرین کننده های طبیعی استفاده کنید به سراغ شیرین کننده های مصنوعی مانند آسسولفام بروید! برای شیرین سازی غذاهای خود می توانید از آسسولفام استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *