استفاده از شیرین کننده مصنوعی آسسولفام در دوران بارداری درست است ؟

آیا مصرف آسسولفام در دوران بارداری درست است ؟

آسسولفام نیز به مانند آسپارتام یک شیرین کننده مصنوعی غیر ساکاریدی و غیر انرژی زا می باشدکه در سال ۱۹۶۷ در کشور آلمان کشف شد.

آسسولفام  ۱۷۰ تا ۲۰۰ برابر شیرین تر از شکر(ساکارز) است و در بدن انسان شکسته نمی شود و تجمع پیدا نمی کند. زنان باردار می توانند از آسسولفام استفاده کنند، چراکه سازمان FDA آسسولفام یک ماده بی خطر تلقی کرده است.

شیرین کننده های مصنوعی و بارداری

نگرانی زیادی در مورد رژیم غذایی و تغذیه در دوران بارداری وجود دارد. یکی از این نگرانی ها در مورد شیرین کننده های مصنوعی و بارداری است.

فروش آسسولفام

آیا باید از این شیرین کننده ها در دوران بارداری استفاده شود؟ بسیاری از زنان قند را از رژیم غذایی خود حذف می کنند، فقط برای جایگزینی آن با غذاها و نوشیدنی هایی که به طور مصنوعی شیرین شده اند.

این دستورالعمل ها اطلاعات حاصل از تحقیقات انجام شده در مورد ایمنی این مواد شیرین کننده را فراهم می کند. مانند اکثر موارد در بارداری، همیشه بهتر است با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی در مورد اینکه چه مواد مصنوعی در دوران بارداری برای شما بی خطر است، مشورت کنید.

استفاده از شیرین کننده های مصنوعی  آسسولفام در دوران بارداری

شیرین کننده های مصنوعی موادی هستند که شیرینی را به غذاها می افزایند. مواد شیرین کننده مواد تشکیل دهنده نوشابه، دسر، آب نبات و شیرینی است.

شیرین کننده ها به دو دسته وجود دارند: مغذی (حاوی کالری) و غیر مغذی (بدون کالری). آسسولفام یک شیرین کننده مصنوعی است که برای مادران باردار مضر نیست.

آیا مصرف شیرین کننده های مصنوعی برای افراد باردار مضر است؟

شیرین کننده های مغذی (مانند قند سفره) حاوی کالری “خالی” هستند. این افزودنی ها کالری را در رژیم غذایی ایجاد می کنند، اما حاوی ویتامین ها یا مواد معدنی کمی هستند. وقتی شیرین کننده های مغذی به میزان متوسط ​​استفاده می شوند، فرض می کنند که در افزایش وزن اضافی مثر نیستند و در دوران بارداری برای مصرف بی خطر هستند.

با این حال، زنان مبتلا به عدم تحمل کربوهیدرات مانند دیابت حاملگی، دیابت شیرین یا مقاومت به انسولین باید استفاده از شیرین کننده های مغذی را محدود کنند.

شیرین کننده های مغذی شامل قندهایی مانند ساکارز، دکستروز، عسل، شکر ذرت، فروکتوز و مالتوز هستند. الکلهای قند همچنین شیرین کننده های مغذی هستند که غالباً در غذاهایی با عنوان “بدون قند” یافت می شوند.

از نظر فنی، الکلهای قندی قند نیستند، اما کالری دارند و می توانند به چربی تبدیل شوند. نمونه هایی از الکلهای قندی شامل سوربیتول، زایلیتول، ایزومالت، مانیتول و آسسولفام است.

شیرین کننده های غیرتغذیه ای برای تأثیر شیرین سازی قابل توجهی به غذاها اضافه می شوند و برای استفاده در غذاها و نوشیدنی های رژیمی یا کم کالری تأیید شده اند. تحقیقات در مورد ایمنی استفاده از شیرین کننده های غیر مغذی در دوران بارداری محدود شده است.

موارد زیر شیرین کننده های غیر مغذی هستند که در دوران بارداری بی خطر محسوب می شوند:

آستویا :Rebaudioside A

این یک شیرین کننده جدید و رایج است که به طور مکرر در نوشابه ها و آب میوه ها استفاده می شود. FDA استویا را در دوران بارداری بی خطر می داند. توسط FDA درجه GRAS (که به طور کلی ایمن شناخته می شود) داده شده است.

آسسولفام پتاسیم: (Sunett)

این شیرین کننده به کالاهای پخته شده، دسرهای منجمد، ژلاتین های بدون شکر، پودینگ ها و نوشیدنی ها اضافه می شود. ACE سولفام پتاسیم برای استفاده در حد متوسط ​​در دوران بارداری توسط FDA بی خطر تلقی شده است.

آسپارتام: (برابر یا NutraSweet)

آسپارتام نه در گرما موثر است و نه برای مدت طولانی به صورت مایع. این ماده غالباً به عنوان افزودنی برای نوشابه ها، ژلاتین، دسرها، مخلوط های پودینگ، غلات صبحانه، نوشیدنی ها، آدامس ها، محصولات لبنی و سایر مواد غذایی و دارویی یافت می شود.

طبق سازمان غذا و دارو (FDA)، آسپارتام برای استفاده در دوران بارداری و شیردهی بی خطر است.

سوکرالوز: (اسپلندا)

این یک شیرین کننده غیر کالری است که از شکر درست می شود. سوکرالوز در کالاهای پخته شده، مخلوط های پخت و پز، نوشیدنی های غیر الکلی، آدامس، دسرها و مخلوط های لبنی استفاده شود.

سوکرالوز هیچ تاثیری بر قند خون ندارد، هیچ کالری ارائه ندارد و در دوران بارداری و شیردهی بی خطر تلقی می شود. طبق گفته سازمان غذا و دارو (FDA)، سوکرالوز برای همه از جمله زنان باردار بی خطر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *