آیا لسیتین سویا برای قدرت و جوانی ضروری است؟

آیا لسیتین سویا برای قدرت و جوانی ضروری است؟

آیا لسیتین سویا برای قدرت و جوانی ضروری است؟

لسیتین یک چربی است که در سلولهای بدن ضروری است. این ماده را می توان در بسیاری از غذاها از جمله دانه های سویا و زرده تخم مرغ یافت.

لسیتین به عنوان دارو مصرف می شود و همچنین در ساخت داروها استفاده می شود. از لسیتین برای درمان اختلالات حافظه مانند زوال عقل و بیماری آلزایمر استفاده می شود.

همچنین برای درمان بیماری کیسه صفرا، بیماری کبد، انواع خاصی از افسردگی، کلسترول بالا، اضطراب و بیماری پوستی به نام اگزما استفاده می شود.

برخی از افراد به عنوان مرطوب کننده از لسیتین برای پوست استفاده می کنند. لسیتین سویا در محصولات بهداشتی برای جلوگیری از پیری زودرس نیز وجود دارد.

لسیتین سویا برای قدرت و جوانی

فسفولیپیدها مجموعه ای از اسیدهای چرب هستند که بدون آنها وجود طبیعی بدن تصور نمی شود. آنها از سلولهای غشایی در برابر تخریب محافظت می کنند و آسیب های ایجاد شده را از بین می برند.

آیا لسیتین سویا برای قدرت و جوانی ضروری است؟

منبع اصلی لیپیدهای ضروری لسیتین سویا است. این محصول از لوبیای سویا با روش هیدراتاسیون سرد به دست می آید و به عنوان یک امولسیون کننده و یک افزودنی فعال غذایی استفاده می شود.

لسیتین E322

لسیتین توسط E322 بی خطر در نظر گرفته می شود، بنابراین، به عنوان یک آنتی اکسیدان و غلیظ کننده، تقریباً به همه غذاها از جمله شیر خشک اضافه می شود.

علاوه بر این، امولسیون کننده لسیتین سویا خالص مواد مغذی را با اسیدهای چرب، ارگانیسم لازم غنی می کند.

لسیتین سویا، ساخته شده از روغن گیاهی طبیعی نه تنها مفید، بلکه برای حفظ سلامتی و جوانی نیز لازم است. می توانید آن را همراه با غذا یا کپسول مصرف کنید.

توجه کنید که هنگام مصرف دارو آن، از قبل با پزشک خود مشورت کنید.

لسیتین سویا یک ماده افزودنی خوش طعم و بیولوژیکی برای غذا است. این ماده با فرآوری دمای پایین از روغن سویای تصفیه شده تولید می شود. از ویتامین ها، روغن، فسفولیپیدها تشکیل شده است.

لسیتین سویا، موجود در محصولات، به افرادی که از بیماری های آلرژیک پروتئین های چرب رنج می برند کمک می کند تا تغذیه کامل داشته باشند. با کمک لسیتین، دریافت ویتامین ها و داروها در بدن انسان افزایش می یابد.

به نظر می رسد که لسیتین سویا در زیبایی شناسی استفاده می شود. در کرم به پوست کمک می کند تا رطوبت خود را حفظ کند، در نتیجه از پیری زودرس جلوگیری می کند.

لسیتین یک ماده چرب

همه مواد چرب بد نیستند و مطمئناً این در مورد لسیتین صدق می کند. این نقش مهمی در ساخت ترکیباتی به نام فسفولیپیدها، که ساختار اصلی تمام غشاهای سلول ما را تشکیل می دهند، بازی می کند.

در سال ۱۸۴۶ هنگامی که شیمیدان فرانسوی تئودور گوبلی آن را در تخم مرغ کشف کرد، هیچ کس نمی توانست تصور کند که آن یک ماده چند منظوره باشد.

این ماده در محصولات زیبایی به عنوان یک امولسیون کننده استفاده می شود – به عبارت دیگر، موادی را گرد هم می آورد که به طور معمول با هم مخلوط نمی شوند، مانند روغن و آب.

بعداً کشف شد که لسیتین در همه جای بدن انسان یافت می شود، از جمله در مغز و کبد به مقدار زیاد وجود دارد.

لسیتین به تولید کولین کمک می کند، که به ما در هضم، انتقال و استفاده از چربی ها برای انرژی و همچنین کمک به عملکرد طبیعی کبد کمک می کند.

لسیتین در تسکین پوست

لسیتین در ترکیبات برخی از محصولات مراقبت از پوست است. این به عنوان نرم کننده استفاده می شود و باعث می شود پوست با بازیابی آب بدن صاف شود.

در بیشتر این محصولات، نوع لسیتین استفاده شده لسیتین هیدروژنه نامیده می شود.

شواهد زیادی وجود ندارد که لسیتین، اگر به تنهایی مورد استفاده قرار گیرد، می تواند آکنه و اگزما را درمان کند – اگرچه برخی از افراد برای آن استفاده می کنند.

مصرف کپسول لسیتین می تواند پوست شما را بهبود بخشد، زیرا باعث تنش و تحریک سایر قسمت های بدن می شود.

بنابراین …

لسیتین یک ماده چرب است که در محصولات بهداشتی، آرایشی کاربرد های فراوانی دارد. از این ماده در محصولات آرایشی برای جلوگیری از پیری زودرس و شادابی پوست استفاده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *