لسیتین در داروسازی

لسیتین، یک ماده چربی طبیعی است که در گیاهان و بدن انسان وجود دارد، به لطف فواید درمانی شگفت‌انگیز آن یک غذای معجزه‌آسا محسوب می‌شود. این ماده توسط بسیاری از گیاهان از جمله سویا و آفتابگردان تولید می‌شود. اگرچه لسیتین توسط بدن انسان نیز تولید می‌شود، اما مصرف مواد غذایی تهیه شده با این ماده برای حفظ سلامتی ضروری است. یکی از مهم‌ترین کاربرد‌های لسیتین در داروسازی است. برای کسب اطلاعات بیشتر این مقاله از پویاویژن وارد‌کننده لسیتین را مطالعه نمایید. 

لسیتین در داروسازی

لسیتین در داروسازی و در عملکرد مناسب بدن نقش اساسی دارد. ترکیب آن به منبع و میزان تصفیه آن بستگی دارد. فسفولیپید‌ها از مواد اساسی سازنده تمام غشا‌های سلولی گیاهان، حیوانات و میکرو ارگانیسم‌ها هستند.  

به این ترتیب آن‌ها دو ویژگی فیزیکی و شیمیایی اساسی دارند که فناوری داروسازی در حال استفاده بیشتر از آنها می باشد که شامل این موارد می باشد: 

آن‌ها مولکول‌های آمفیفیلیک و دارای خواص عالی هستند. در شرایط خاص، به ویژه با توجه به غلظت و دما، آن‌ها به طور خودجوش ساختار‌های غشایی (لاملار، لیپوزومال، می‌سل) را در آب تشکیل می‌دهند. از آنجا که اکثر فسفولیپید‌های گالنیک هنوز هم تا حد زیادی ناشناخته هستند. 

در فرمولاسیون دارویی از فسفولیپید‌های گیاهی، جانوری و مصنوعی استفاده می‌شود. فسفولیپید‌های طبیعی با استفاده از استخراج حلال غیر سمی و روش‌های کروماتوگرافی با مصرف بسیار کم انرژی و حداقل ضایعات احتمالی از سویا یا زرده تخم مرغ خالص استخراج  

فروش لسیتین

لسیتین یک افزودنی‌ ایده‌آل دارویی

لسیتین با خواص چند منظوره به یک افزودنی ‌ایده‌آل برای کاربرد‌های دارویی تبدیل شده است. هر دو لسیتین طبیعی و مصنوعی در فرمولاسیون‌های دارویی استفاده می‌شوند.  

اگرچه، فسفولیپید‌های آلی به دلیل اقتصادی بودن و در دسترس قرار داشتن در مقیاس بزرگ و خلوص ترجیح داده می‌شوند اما این فسفولیپید‌های طبیعی هستند که در صنعت دارو شناخته شده اند.  

این ماده شگفت انگیز یک افزودنی مورد تأیید FDA است که می‌تواند یک ماده‌ایده‌آل در صنعت داروسازی باشد. به دلیل افزایش خطر عوارض جانبی، بهتر است از لسیتین مصنوعی در فرمولاسیون‌های دارویی اجتناب شود. پویاویژن فروش لسیتین را برعهده دارد. با خریداری این ماده از بهترین تولید‌کنندگان مواد اولیه غذایی و دارویی، کیفیت محصولات خود را بالا ببرید. 

اثربخشی دارو و استفاده از لسیتین

اثربخشی دارو عمدتاً به توانایی اتصال مولکول‌های زیستی دارو با گیرنده‌های دارو و کارایی زیستی آن بستگی دارد.  همچنین اثربخشی زیستی بالاتر به حلالیت و نفوذ آن نیز بستگی دارد.  

دارو‌های محلول با جذب محدود اثربخشی کمتری دارند. از این رو، اثر درمانی مورد نظر کاهش پیدا می کند. برای افزایش حلالیت و تزریق، لسیتین در داروسازی به عنوان یک نیروی اتصال عمل می‌کند و نتایج مفید دارو را به حداکثر می‌رساند. فسفولیپید‌های لسیتین طبیعی می‌توانند اثربخشی زیستی و میل ترکیبی دارویی را نیز بهبود بخشند. 

وارد کننده لسیتین

نقش لسیتین

در اینجا، نقش‌های مختلف لسیتین را به عنوان یک ماده کمکی برای کاربرد‌های دارویی مورد بحث قرار خواهیم داد: 

۱. توسعه دهنده لیپوزوم 

لیپوزوم یک وزیکول کوچک است که به عنوان یک حامل برای حمل مواد مغذی و دارو‌ها استفاده می‌شود. فسفولیپید‌های لسیتین ظرفیت کپسولاسیون لیپوزوم را افزایش می‌دهند. لسیتین گیاهی حاوی اسید‌های چرب غیراشباع کمتری نسبت به لسیتین حیوانی است که آن‌ها را به منبع پایدارتری برای تولید لیپوزوم تبدیل می‌کند. 

۲. کنترل رطوبت و پراکندگی

لسیتین در داروسازی به عنوان یک سورفکتانت عمل می‌کند که از تجمع ذرات در یک مخلوط جلوگیری می‌کند و که این امر به کاهش و کنترل ویسکوزیته منجر می شود. همچنین می‌تواند پایداری سیستم را بهبود بخشد. 

۳. عامل ضد تبلور

لسیتین در داروسازی می‌تواند با جداسازی و خالص‌سازی یک مخلوط شیمیایی از تبلور محصول جلوگیری کند. 

۴. عامل امولسیون

یکی از کاربرد‌های مهم لسیتین به عنوان یک عامل امولسیون‌کننده است. این امر به طور چشمگیری تزریق دوز‌های شیمیایی در پماد‌های موضعی را بهبود می‌بخشد. 

استفاده از اشکال مختلف لسیتین در داروسازی

در صنعت داروسازی، به دوشکل از این ماده استفاده می‌شود: 

۱. فرم جامد

لسیتین فرم جامد، هنگامی که به شکل جامد اضافه می‌شود، می‌تواند به تأخیر در فرآیند تبلور در یک سوسپانسیون کمک کند. 

۲. فرم مایع

از لسیتین مایع برای امولسیون‌سازی در پماد‌ها و کرم‌ها استفاده می‌شود. همچنین برای تولید شیرینی‌های دارویی مانند آدامس‌های دارویی نیز این ماده کاربرد دارد. 

دوز لسیتین برای فرمولاسیون دارو

دوز لسیتین برای فرمولاسیون دارو به عوامل مختلفی از جمله نوع دارو، هدف درمان و فرم دارو بستگی دارد. به طور کلی، دوز لسیتین برای فرمولاسیون دارو بین ۰٫۰۵ تا ۵ درصد است 

در اینجا چند نمونه از دوزهای لسیتین برای فرمولاسیون دارو آورده شده است: 

داروهای خوراکی: ۰٫۵ تا ۲ درصد لسیتین 

داروهای تزریقی: ۱ تا ۵ درصد لسیتین 

داروهای موضعی: ۵ تا ۱۰ درصد لسیتین 

نتیجه‌گیری

پویاویژن تأمین‌کننده لسیتین در کشور دارای متخصصانی است که به دقت بر پردازش این ماده پرداخته تا مطمئن شوند محصول نهایی بدون مواد شیمیایی و بدون آلودگی است. اگر قصد خرید لسیتین با بهترین کیفیت را دارید، با کارشناسان ما تماس برقرار بفرمایید.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *