مالتودکسترین در محصولات مراقبت از پوست و مو

مالتودکسترین در محصولات مراقبت از پوست و مو

مالتودکسترین

مالتودکسترین از نشاسته، به طور معمول ذرت یا گندم تهیه می شود و به صورت پودری تولید می شود. اغلب در محصولات غذایی یافت می شود. این ماده معمولاً به عنوان یک ماده غلیظ کننده مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر آن در لوسیون ها، محصولات مو و لوازم آرایشی استفاده می شود. در این مقاله قصد داریم شما را با مالتودکسترین در محصولات مراقبت از پوست و مو آشنا کنیم.

مالتودکسترین در محصولات مراقبت از پوست و مو

 توانایی ایجاد روکش روی موها را دارد و در نتیجه قطر موها افزایش می یابد و موها ضخیم تر می شوند. با افزایش قطر موهای خود با استفاده از ماده پوششی مانند مالتودکسترین، می توانید به ظاهری کامل تر و حجیم تر برسید.

مالتودکسترین در محصولات مراقبت از پوست و مو

مالتو دکسترین بهبود دهنده ای رئولوژی بسیار عالی برای طیف گسترده ای از برنامه های کاربردی از جمله محصولات مراقبت های شخصی، مایع و پودر پاک کننده، کرم ها و لوسیون ها، ماسک ها و صابون پوست و مراقبت از مو و دیگر برنامه های کاربردی می باشد. یک قند گیاهی است که در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی به عنوان یک مرطوب کننده، جاذب، ماده اتصال دهنده، تثبیت کننده مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین می تواند مزایای ضد پیری اسیدهای هیدروکسی را که معمولاً در محصولات ضد پیری استفاده می شوند را تقویت کند. به عنوان یک ماده مرطوب کننده عمل می کند زیرا منعکس کننده ترکیبات مرطوب کننده طبیعی (NMF) است که در اپیدرم پوست وجود دارد. (NMF : یک گروه گسترده از مواد شامل اسیدهای آمینه، PCA، شیرها، قندها، نمکها ، اوره و پپتیدها است.) همه این مواد با هم کار می کنند تا سطح پوست دست نخورده، نرم و آبرسان باقی بماند. با افزایش سن NMF می تواند کاهش یابد. قرار گرفتن در معرض مواد حساس کننده مانند مواد تمیز کننده و الکل دناتوره نیز می تواند NMF را کاهش دهد. نتیجه آن به وضوح پوست خشک و پوسته پوسته است. به عنوان یک پلی ساکارید، مالتودکسترین از قندهای موجود در NMF تقلید می کند و به طور موثری از رطوبت برای حفظ هیدراتاسیون پوست استفاده می کند. مالتودکسترین همچنین به عنوان ماده جاذب و اتصال دهنده محصولات آرایشی عمل می کند. از آنجایی که با بلوک های ساختمانی ساده قند ساخته شده است که به راحتی در یک محیط آبی آبرسانی می شوند، این توانایی را دارد که یک ساختار ژل مانند را در فرمولاسیون ایجاد کند. به عنوان یک اتصال دهنده، مالتودکسترین برای اتصال سایر مواد به یکدیگر و جلوگیری از جدا شدن آنها کار می کند. به عنوان یک تثبیت کننده امولسیون، مالتودکسترین اغلب در محصولاتی استفاده می شود که دارای اجزای آب و روغن می باشند. هنگامی که آب و روغن در یک فرمولاسیون ترکیب می شوند، پراکندگی قطرات روغن در آب و بالعکس تشکیل می شود.

مالتودکسترین اغلب به عنوان تثبیت در محصولاتی که هم آب و هم اجزای روغن دارند استفاده می شود. هنگامی که آب و روغن در یک فرمول ترکیب می شوند، مخلوط کردن آن ها دشوار است و اغلب ته نشین و جدا می شوند. برای رفع این مشکل، یک تثبیت کننده امولسیون مانند مالتودکسترین می تواند به فرمولاسیون اضافه شود. این به دو نوع ماده مختلف کمک می کند تا پراکنده بمانند و محصولی پایدار تولید می کند. طبق گفته سازمان غذا و داروی ایالات متحده، مالتودکسترین یک ماده افزودنی مستقیم غذایی مورد تأیید است که به طور کلی بی خطر شناخته می شود.

معمولاً به عنوان یک ماده ضخیم کننده غذا استفاده می شود، اما برخی از آن به عنوان یک مکمل با تمرینات بدن خود مصرف می کنند زیرا این یک کربوهیدرات است. با استفاده های بسیار زیاد، ممکن است از خود بپرسید که چگونه مالتودکسترین در معادله مراقبت از مو قرار می گیرد. مالتودکسترین توانایی ایجاد یک پوشش نازک مانند روی مو و در نتیجه افزایش قطر رشته های مو را پر و ضخیم می کند.

مالتودکسترین علاوه بر استفاده در مراقبت از پوست، معمولاً برای تولید نوشابه، آب نبات و انواع غذاهای فرآوری شده دیگر نیز استفاده می شود. مالتودکسترین به راحتی جذب می شود و قابل هضم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *