سوربیتول برای پوست

پودر سوربیتول برای پوست

پودر سوربیتول یک ماده موثر در محصولاتی پوستی

در این مقاله قصد داریم شما را با سوربیتول برای پوست و خطرات احتمالی آن آشنا کنیم.

سوربیتول در محصولات آرایشی بهداشتی

پودر سوربیتول نوعی الکل قندی است که در مراقبت از پوست به عنوان ماده ای مرطوب کننده استفاده می شود. سوربیتول همچنین به عنوان یک ماده غلیظ کننده عمل می کند و باعث بهبود بافت فرمولاسیون می شود.

پودر سوربیتول همچنین به عنوان یک ماده پری بیوتیک عمل می کند و به تغذیه باکتری های موجود در پوست کمک می کند.

پوست دارای میکروبیوم طبیعی است که به محافظت از پوست در برابر باکتری های مضر و عفونی کمک می کند. وقتی تعادل میکروبیوم تحت تأثیر شستشوی زیاد، محصولات قوی یا بیماری تحت تأثیر قرار گیرد، با ضعف سد پوستی و کاهش مقاومت در برابر عفونت در ارتباط است.

پودر سوربیتول برای پوست

سوربیتول چه کاری برای پوست شما انجام می دهد؟

مرطوب کننده

پودر سوربیتول همچنین به عنوان مرطوب کننده یا مرطوب کننده در فرمول های مراقبت از پوست استفاده می شود. مرطوب کننده عنصری جذب کننده آب است که آب را به داخل پوست می کشد و آن را مرطوب و نرم می کند. سوربیتول به دلیل خاصیت مرطوب کنندگی، ماده مفیدی برای افرادی است که پوست کم آب دارند.

ضد پیری

سوربیتول همچنین ممکن است برای پیر شدن پوست مفید باشد. با افزایش سن، پوست به تدریج توانایی حفظ رطوبت رسانی بر پایه آب را از دست می دهد. چند لایه بالایی پوست شامل مواد مرطوب کننده طبیعی یا عوامل مرطوب کننده طبیعی است.

NMF آب سلولهای پوست را جذب و نگه می دارد تا در مرطوب نگه داشتن پوست کمک کند. به عنوان بخشی از روند طبیعی پیری، کاهش قابل توجهی در میزان NMF موجود در پوست وجود دارد که منجر به خشکی می شود و در نهایت به ایجاد چین و چروک کمک می کند.

بنابراین، استفاده از محصولاتی که حاوی مرطوب کننده های مرطوب کننده هستند می تواند پوست را در حین کار مرطوب نگه دارد تا علائم پیری را کاهش دهد.

بافت

عملکرد دیگر پودر سوربیتول در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست به عنوان ماده ای ضخیم کننده مورد استفاده قرار می گیرد. مواد غلیظ کننده قسمت مهمی از فرمولاسیون است زیرا به استفاده صاف و یکنواخت محصول در سطح پوست کمک می کند.

این کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که مواد اصلی محصول شما به جایی که باید کار کنند توزیع می شود. این بیشتر یک اثر حسی است اما باعث می شود محصول روی پوست احساس خوبی داشته باشد.

میکروبیوم

شما ممکن است با اصطلاح میکروبیوم در رابطه با سلامت روده آشنا باشید. میکروبیوم در واقع به تعادل خوب باکتریایی که به طور طبیعی در پوست وجود دارد، اشاره دارد. میکروبیوم برای سلامت پوست مهم است، از پوست در برابر از دست دادن آب، آسیب و عفونت محافظت می کند.

میکروبیوم طبیعی پوست، با استفاده از محصولات ضد عفونی کننده و فرمولاسیون های قوی، می تواند در اثر شستشوی بیش از حد آسیب ببیند.

یکی از راه های کمک به حمایت از سلامت میکروبیوم پوست، تغذیه باکتری های خوب پوست است. در اینجاست که سوربیتول وارد بدن می شود، سوربیتول قادر است به عنوان یک پروبیوتیک عمل کرده، باکتری های موجود در پوست را حفظ کرده و تعادل را حفظ کند.

درباره استفاده از سوربیتول چه باید بدانید؟

یک مسئله در مورد مواد مرطوب کننده مانند سوربیتول وجود دارد، آنها باید با مواد انسداد ترکیب شوند. مواد مسدود کننده موادی هستند که به تشکیل یک مانع محافظتی در پوست کمک می کنند. این مهم هنگام فرمولاسیون با مواد مرطوب کننده مهم است زیرا بدون داشتن این مانع، رطوبت موجود در آب در هوا از بین می رود.

این امر در محیط های خشک بسیار مهم است، زیرا اگر رطوبت موجود در هوای اطراف کم یا زیاد باشد، مواد مرطوب کننده می توانند رطوبت زیادی را از لایه های زیرین پوست بکشند و پوست را خشک نشان دهند. هنگام جستجوی محصولی با سوربیتول این نکته را بخاطر داشته باشید.

سایر موارد استفاده از سوربیتول چیست؟

سوربیتول در درجه اول به عنوان یک جایگزین قند عمل می کند. حدود ۶۰٪ شیرین تر از ساکارز یا شکر است. سوربیتول را می توانید در غذاهای رژیمی، شربت های سرفه، نعناع ها، آدامس های بدون قند، دهان شویه و خمیر دندان پیدا کنید. شیرینی سوربیتول این ماده را برای محصولات لب مانند براق کننده لب و بالم لب نیز مفید می کند.

آیا سوربیتول بی خطر است؟

از سوربیتول به مدت پنجاه سال به عنوان ماده موثری در صنایع آرایشی و بهداشتی و صنایع غذایی استفاده می شود. سازمان غذا و داروی ایالات متحده، سوربیتول را در لیست مواد غذایی مستقیم که به عنوان “به طور کلی به عنوان بی خطر” (GRAS) شناخته می شوند، وارد می کند.

سوربیتول همچنین به عنوان یک ماده ایمن برای مراقبت از پوست و ترکیبات آرایشی شناخته شده است. سوربیتول تحریک ایجاد نمی کند یا حساسیت را بدتر نمی کند و هیچ مسئله سمی ایجاد نمی کند.

بنابراین دانستیم که این ماده قندی هیچ خطری برای انسان ندارد و در بسیاری از محصولات غذایی و میوه ها وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *