سوکرالوز موجود در غذای کودکان

اثرات سوکرالوز بر غذای کودکان

راجب سوکرالوز چه می دانید؟

شما می دانید که مقدار زیاد قند دشمن یک رژیم غذایی سالم است. بنابراین جایگزین های شکر کم کالری ممکن است راه حل مناسبی به نظر برسند.

سوکرالوز در بین شیرین کننده های مصنوعی بی نظیر است زیرا از شکر واقعی ساخته می شود. یک فرآیند شیمیایی ساختار شیمیایی آن را تعدیل می کند، و آن را ۶۰۰ برابر شیرین تر از قند – و در اصل بدون کالری می کند. سوکرالوز مانند برخی از شیرین کننده های مصنوعی طعم تلخی ندارد. ممکن است به همین دلیل اجتناب از آن بسیار سخت باشد.

سوکرالوز در همه چیز از آدامس و نوشابه بدون قند گرفته تا بستنی و ماست وجود دارد. و از آنجا که در گرما پایدار می ماند، می توانید آن را جایگزین شکر در محصولات پخته کنید.

فروش سوکرآلوز

سازمان غذا و داروی آمریکا بیش از ۱۱۰ مطالعه ایمنی را قبل از تصویب آن به عنوان یک شیرین کننده در سال ۱۹۹۸ مورد بررسی قرار داد.

اما از آن زمان به بعد، تحقیقات باعث ایجاد سوالاتی در مورد ایمنی سوکرالوز شده است. می گویند: “اگرچه به طور کلی ایمن در نظر گرفته می شود، اما دلایلی برای احتیاط وجود دارد.”

شیرین کننده ها

پاتون می گوید: “شکر اعتیاد آور است – و شیرین کننده های مصنوعی نیز ممکن است همینطور باشد.” برخی مطالعات حاکی از این است که استفاده از مقدار زیادی قند یا شیرین کننده های مصنوعی فقط باعث می شود غذاها و نوشیدنی های شیرین بیشتری میل کنید.

به نظر می رسد قطع مصرف غذاهای شیرینی که به آنها عادت کرده اید دلهره آور است. اما به محض اینکه سلیقه های خود را تنظیم کنید، دندان شیرین خود را دوباره تنظیم کرده و شیرینی طبیعی مواد غذایی مانند میوه ها را ارزیابی می کنید.

آیا سوکرالوز برای سلامتی انسان خطر دارد؟

درست است که تحقیقات برخی نگرانی ها را ایجاد کرده است. با این وجود دانشمندان هیچ عوارض مستقیم منفی بر سلامتی در افرادی که در طولانی مدت مصرف سوکرالوز دارند، پیدا نکرده اند.

تأثیر سوکرالوز بر سلامت عمومی سوکرالوز در فرم دانه بندی شده غالباً با سایر مواد شیرین کننده مانند مالتودکسترین مخلوط می شود. این شیرینی شدید آن را رقیق کرده و حجم و بافت آن را تأمین می کند.

اما اینها فاقد کالری هستند، بنابراین یک قاشق چای خوری حاوی حدود ۲-۴ کالری است. این حدود ۲۰٪ کالری شکر است که محصول دانه بندی شده برای جایگزینی آن در نظر گرفته شده است.

تأثیر سوکرالوز بر سلامت دهان و دندان: سوکرالوز تأثیری در پوسیدگی دندان ندارد. سایر مواد شیرین کننده موجود در شیرین کننده های سوکرالوز برای دندان ها مضر نیستند. سوکرالوز معمولاً در محصولات بهداشت دهان و دندان مانند آدامس ها یافت می شود.

به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم، می توان مردم را به عنوان یک کل ترغیب کرد که “کمتر تنقلات و نوشیدنی های شیرین” مصرف کنند، نه اینکه جایگزین مواد حاوی قند با شیرین کننده های مصنوعی شوند.

سوکرالوز جدیدترین شیرین کننده مصنوعی موجود در بازار

سوکرالوز است که در بین مردم به عنوان اسپلندا شناخته می شود. اسپلندا به راستی از شکر ساخته می شود. تولید کنندگان برای اینکه آن را تقریباً غیر کالری کنند، اتمهای کلر را جایگزین برخی از گروههای “هیدروکسیل” طبیعی موجود در مولکول قند می کنند.

گرچه امکان دارد خطری به نطر برسد، اما اینطور نیست. بسیاری از غذاهایی که می خوریم به راستی در بر گیرنده کالری هستند.

مصرف روزانه قابل قبول: ۵ میلی گرم برای هر کیلوگرم وزن بدن. برای یک فرد ۱۵۰ پوندی، ۳۴۰ میلی گرم در روز بی خطر است. یک بسته اسپلندا در بر گیرنده ۱۲ میلی گرم سوکرالوز است.

سوکرالوز موجود در غذای کودکان

اگر نگران میزان قند در رژیم غذایی کودک خود هستید، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که آیا شیرین کننده های مصنوعی جایگزین مناسبی هستند؟ علیرغم آنچه ممکن است شنیده باشید.

شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام، ساخارین، نئوتام، استولفام-K و سوکرالوز باعث نقص مادرزادی یا سرطان نمی شوند و ارتباطی با مشکلات رفتاری ندارند.

از آنجا که صدها برابر شیرین تر از قند هستند، فقط مقدار کمی برای برابری با قدرت شیرین سازی شکر لازم است. قبل از اینکه دولت استفاده از هر نوع شیرین کننده ای را تصویب کند، با دقت بررسی می کند:

• چطور ساخته شده است

• در کدام غذاها استفاده خواهد شد

• هر روز یک فرد متوسط ​​چقدر می خورد

سپس محدودیتی برای مقداری تعیین می کند که فرد می تواند با اطمینان از وزن بدن خود استفاده کند. این حد معمولاً چندین برابر بیشتر از حد متوسط ​​کودکی است که می خورد.

به عنوان مثال، یک کودک ۴۰ پوندی برای رسیدن به این سطح باید هر روز ۲۴ بسته سوکرالوز و آسپارتام بخورد یا چهار قوطی ۱۲ اونسی نوشابه رژیمی بنوشد.

با این اوصاف، یک گروه از بچه ها هستند که نمی توانند همه شیرین کننده های مصنوعی را بخورند: آنهایی که فنیل کتونوریا دارند یا PKU.

افراد مبتلا به PKU قادر به متابولیزه فنیل آلانین، اسید آمینه موجود در آسپارتام نیستند، بنابراین به آنها توصیه می شود از سوکرالوز و آسپارتام جلوگیری کنند.

اگر کودک شما بعضی اوقات غذای شیرین شده مصنوعی می خورد، دیگر جای نگرانی نیست. اما، قبل از اینکه یخچال خود را با غذاها و نوشیدنی های شیرین شده مصنوعی پر کنید.

به یاد داشته باشید که بسیاری از این موارد – مانند بستنی بدون قند و نوشیدنی های با طعم میوه – همیشه مقوی ترین گزینه ها نیستند و هنوز هم می توانند شکم بچه ها را با کالری خالی پر کنند. اطمینان حاصل کنید که طیف گسترده ای از میوه ها را برای بچه ها تهیه کرده تا خواسته های شیرین آنها را برآورده کند.

به عنوان مثال، ماست ساده را با توت شیرین کرده و میوه خرد شده را به غلات گرم یا سرد اضافه کنید. با ترکیبی از میوه خشک، آجیل و دانه ها یک مخلوط دنباله دار خانگی درست کنید.

نگرانی برای کودکان و نوجوانان

بنابراین، خوردن بیش از حد غذاهای حاوی سوکرالوز ممکن است کودک شما را از تأمین نیازهای غذایی روزانه باز دارد.

علاوه بر این، در بررسی ۲۰۱۰ در “مجله زیست شناسی و پزشکی ییل” گزارش شده است از آنجا که شیرین کننده های مصنوعی – از جمله سوکرالوز – شیرین هستند، باعث وابستگی قند و ولع مصرف قند می شوند.

تاثیر سوکرالوز در وزن کودکان

مطالعات در مورد تأثیر سوکرالوز بر چاقی کودکان نتایج متفاوتی را نشان می دهد. از آنجا که سوکرالوز فاقد کالری است، استفاده از آن به جای قند ممکن است به کودکان دارای اضافه وزن کمک کند تا کل کالری دریافتی خود را کاهش دهند.

بررسی ۲۰۱۰ در “مجله بین المللی چاقی کودکان” گزارش می دهد که برخی مطالعات نشان می دهد کودکانی که بین وعده های غذایی خود غذاهای شیرین شده مصنوعی مصرف می کنند ممکن است کالری کلی کمتری مصرف کنند.

با این حال، همین بررسی، گزارش می دهد که سایر مطالعات ارتباط بین مصرف شیرین کننده های مصنوعی، به طور عمده از نوشابه رژیم غذایی، و افزایش وزن در کودکان را نشان می دهد.

آیا شیرین کننده‎های مصنوعی کودکان را در معرض خطر ابتلا به آسم قرار می‎دهند؟ 

در حالی که این ترکیبات بسیار شیرین به طور کلی بی خطر در نظر گرفته می‎شوند، اما هنوز در مورد تأثیر آنها بر زنان باردار و نوزادان آنها اطلاعات کمی وجود دارد. با توجه به اینکه مصرف شیرین‎کننده های مصنوعی در دوران بارداری نزدیک به یک زن از هر چهار زن است، باید تأثیر این ترکیبات را بر نوزادان بهتر درک کنیم. تحقیقات نشان داده است که مصرف شیرین‎کننده‎های مصنوعی در دوران بارداری می‎تواند وزن بدن فرزندان را افزایش دهد و آنها را در معرض خطر عوارض ناشی از چاقی در مراحل بعدی زندگی قرار دهد.

گزارش دیگری حاکی از آن است که مصرف مواد غذایی شیرین شده مصنوعی در دوران بارداری می‎تواند خطر ابتلای کودک به آسم را افزایش دهد، اما مشخص نیست که چگونه و چرا ممکن است این اتفاق بیفتد. با این حال تحقیقات گسترده ای در زمینه اینکه آیا سوکرالوز در دوران بارداری، حساسیت فرزندان را به آلرژن‌های رایج در آسم تغییر می‌دهد یا نه صورت نگرفته است.  

 و در آخر: 

دانستن مقادیر شیرین کننده‎های مصنوعی در محصولات، به اطمینان از اینکه مصرف کودکان زیر سطح قابل قبول مصرف روزانه است، کمک می‎کند. تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف شیرین‌کننده‌های مصنوعی در اکثر کودکان در حد قابل قبول است، اما در برخی از محصولات ممکن است مصرف شیرین‎کننده های مصنوعی از میزان مجاز روزانه بیشتر باشد که این برای کودک می‎تواند مضر باشد و در آینده روی سلامت آن تأثیر منفی داشته باشد.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *