اثرات تزریق داخل رحمی دکستروز بر میزان بهبودی آندومتریت بالینی و عملکرد تولید مثل گاوهای شیری

اثر تزریق داخل رحمی دکستروز بر میزان عملکرد تولید مثل گاوهای شیری

هدف اصلی این مطالعه ارزیابی استفاده داخل رحمی از ۲۰۰ میلی لیتر محلول ۵۰٪ دکستروز به عنوان درمانی در برابر آندومتریت بالینی (CE) است. میزان CE و عملکرد باروری مورد بررسی قرار گرفت. علاوه بر این، ارتباط چندین فاکتور خطر مرتبط، مانند جفت حفظ شده (RP)، متریت، CE، تخمک گذاری، هایپرکتونمی و نمره وضعیت بدن با عملکرد باروری، مرگ زودرس جنینی و CE مورد بررسی قرار گرفت.

در مجموع ۱۳۱۳ راس گاو هولشتاین که در ۴ گاوداری تجاری لبنی اسکان داده شده بودند، در این مطالعه وارد شدند. در گاوهای DIM 3 ± ۷ از نظر متریت مورد بررسی قرار گرفتند و برای تعیین غلظت β-هیدروکسی بوتیرات خون جمع آوری شد. برای تعیین اینکه آیا گاوها حداقل یک بار قبل از ۳ ۴۴ ۴۴ DIM تخمک گذاری داشته اند، وجود یک جسم زرد با سونوگرافی تخمدان در ۳ ۳۰ ۳۰ DIM و در ۳ ۴۴ ۴۴ DIM بررسی شد.

فروش دکستروز

گاوهایی که دارای ترشحات واژن چرکی یا مخاطی هستند دارای CE هستند. گاوهای تشخیص داده شده با CE (175 نفر) به طور تصادفی به ۲ گروه درمانی تقسیم شدند: درمان (تزریق داخل رحمی ۲۰۰ میلی لیتر ۵۰٪ دکستروز) یا شاهد (بدون تزریق). گاوهای آندومتریت بالینی همانطور که در بالا در ۳ ± ۴۴ described توصیف شد، مورد ارزیابی مجدد قرار گرفتند و گاوهایی که از ترشحات واژن چرکی یا مخاط چرکی برخوردار نبودند، درمان شدند. تزریق داخل رحمی دکستروز تمایل به تأثیر مخربی بر میزان درمان CE دارد و درمان هیچ تاثیری بر میزان مفهوم خدمات اولیه و مرگ و میر زودرس جنینی ندارد.

مرتبط با خطر بارداری

گاوهایی که RP یا CE نداشتند نسبت به گاوهایی که RP یا CE تشخیص داده شده بودند احتمال بارداری بیشتر داشتند. گاوهایی که RP داشتند ۳٫۳۶ برابر بیشتر از گاوهایی که RP نداشتند احتمال ناباروری داشتند.

علاوه بر این، گاوهای مبتلا به CE در از دست دادن بارداری خود در مقایسه با گاوهای فاقد CE 2.16 شانس بیشتری داشتند. در نتیجه، تزریق داخل رحمی ۲۰۰ میلی لیتر محلول ۵۰٪ دکستروز به عنوان درمانی برای CE تمایل آماری شدیدی به کاهش میزان درمان CE داشت، نرخ مفهوم خدمات اولیه و مرگ و میر زودرس جنینی را بهبود نمی بخشد، و زایمان را کاهش نمی دهد.

راندمان تولید R برای صنعت لبنیات از اهمیت زیادی برخوردار است و به طور قابل توجهی بر نتیجه اقتصادی کل یک شرکت لبنی تأثیر می گذارد. دستگاه تناسلی سالم شرط لازم برای عملکرد باروری مطلوب است. آندومتریت بالینی (CE) به وجود ترشحات رحمی چرکی یا مخاطی در واژن که پس از هفته سوم شیردهی اتفاق می افتد اشاره دارد. اشریشیا کلی، Trueperella pyogenes و Fusobacterium necrophorum از علل اصلی باکتری بیماری های رحم هستند. در روزهای اول پس از زایمان، E. coli باکتری غالب در رحم آلوده است و ارتباط زیادی با التهاب رحم و اختلال در عملکرد باروری دارد. این آلودگی زودرس رحم به E. coli منجر به عفونت بعدی توسط F. necrophorum و T. pyogenes به ترتیب در ۷ و> 25 روز پس از زایمان می شود، که با هر دو ارتباط دارند متریت و آندومتریت.

وارد کننده دکستروز

ارزیابی نهایی

هدف اصلی ارزیابی اثر تزریق داخل رحمی منفرد ۲۰۰ میلی لیتر محلول ۵۰٪ دکستروز در درمان CE و تأثیر آن بر عملکرد باروری بود. تزریق داخل رحمی محلول هیپرتونیک دکستروز برای سلامتی رحم مضر است. فقط ۴۸٫۴٪ از گاوهای تحت درمان پس از درمان از آندومتریت ۱۴ روز درمان شدند، در حالی که ۶۳٫۲٪ از گاوهای شاهد از این بیماری بهبود یافتند. علاوه بر این، تزریق داخل رحمی دکستروز تأثیری در فاصله زایمان تا بارداری، FSCR و EEM در اولین سرویس نداشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *