اثر مصرف لسیتین بر غلظت چربی های خون بیماران مبتلا به هیپرکلسترولمی

تاثیرات مصرف لسیتین بر غلظت چربی های خون بیماران مبتلا به هیپرکلسترولمی

ممکن است که نام بیماری هیپرکلسترولمی زیاد برای شما آشنا نباشد و زمانی که نام آن را بشنوید، به نظرتان بیماری عجیب و غریبی بیاید. نکته جالب این است که شما به دفعات درباره این بیماری شنیده اید ولی نه به این شکل؛ بلکه به صورت عامیانه درباره اثرات و وجود آن اطلاع داشته اید. حال ما می خواهیم به بررسی اثر مصرف لسیتین بر غلظت چربی های خون بیماران مبتلا به هیپرکلسترولمی بپردازیم؛ ولی در ابتدا باید کمی درباره بیماری هیپرکلسترولمی بدانیم و همین طور رابطه اش با لسیتین تا بتوانیم متوجه اثر لسیتین بر روی این بیماری بشویم. لسیتین در بدن ما یافت می شود و بدن قادر به تولید آن می باشد ولی در بعضی از مواد خوراکی نیز یافت می شود.

در این موضوع ما به کاربرد دارویی لسیتین در صنعت داروسازی توجه نشان خواهیم داد و لسیتین را در این زمینه خواهیم شناخت. لسیتین جزء موادی است که خرید آن باید همراه دقت فراوانی باشد و نباید در خرید آن سهل انگار بود، پس خرید از یک مجموعه معتبر به نفع شما خواهد بود. برای دریافت مشاوره برای خرید لسیتین و همچنین خرید لسیتین می توانید به مجموعه نام آشنای پویا ویژن مراجعه کنید.

چرا لسیتین وارد حوزه داروسازی شده است؟

لسیتین یک اصطلاح عمومی یونانی به معنای زرده تخم مرغ است. علت این نامگذاری عجیب بر روی این ترکیب شیمیایی به کشف لسیتین برمی گردد. لسیتین برای اولین بار در زرده تخم مرغ کشف شد و زرده تخم مرغ حاوی مقدار زیادی لسیتین است. لسیتین، یکی از اجزاء گروه  فسفولیپیدها می‌باشد که از ترکیب اسید ، گلیسرول، کولین با اسیدهای چرب مانند: فسفاتیدیل کولین، فسفاتیدیل اینوزیتول و فسفاتیدیل اتانل آمین ساخته شده است. لسیتین یک فسفولیپید است که در ساختار بدن تمام موجودات زنده یافت می شود. لسیتین یک ماده مایع، چرب است که رنگ آن به زرد و قهوه ای متمایل است. لسیتین از بافت های گیاهی و جانوری به دست می آید.

فروش لسیتین

لسیتین در صنعت داروسازی به عهنوان یک ماده خیس کننده، غنی سازه کولین و ماده تثبیت کننده عمل می کند. لسیتین همچنین به امولسیون و کپسوله سازی داروها کمک فراوانی می کند. می توانیم از این ترکیب برای تزریق چربی به شکل وریدی برای مصارف درمانی استفاده کنیم. از آنجایی که لسیتین به عنوان یک ماده بی خطر شناخته می شود و برای مصارف انسانی کاملا ایمن است و عوارض جانبی خطرناکی ندارد؛ در صنعت داروسازی بسیار مورد اطمینان است و به راحتی در ساختار بعضی از داروها استفاده می شود. پس می توان گفت که بی خطر بودن ماده لسیتین باعث شده است که استفاده از آن در داروسازی رواج پیدا کند.

علت های ایجاد بیماری هیپرکلسترولمی

بیماری هیپرکلسترولمی یک اختلال لیپو پروتئینی نادر است که تخمین زده اند؛ دچار شدن افراد به این بیماری بسیار کم است. علت این بیماری می تواند محیطی یا ژنتیکی باشد. بالا رفتن سطح کلسترول در خون که باعث می شود بیماری هیپرکلسترولمی ایجاد شود می تواند به علت چاقی و یا رژیم غذایی نامناسب باشد. البته عوارض مصرف گروهی از داروها نیز می تواند موجب ابتلا فرد به این بیماری شود. علت هایی مانند دیابت نوع دو، الکل، سندرم نفروتیک، دیالیز، کم کاری تیروئید و بی اشتهایی عصبی نیز عامل به وجود آمدن بیماری هیپرکلسترولمی در انسان هستند.

برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری بهتر است که به رژیم غذایی خود توجه بیشتری نشان دهیم و از مصرف مواد غذایی که در طولانی مدت موجب بالارفتن سطح کلسترول خون ما می شود، دوری کنیم. در ساختار خون ما دو نوع لیپو پروتئین وجود دارد که به دو گروه پرچگال و کم چگال تقسیم می شوند؛ لیپو پروتئین پرچگال حاوی پروتئین بیشتری است و پروتئین کم چگال دارای کلسترول بیشتری نسبت به پروتئین است. برای جلوگیری از بالارفتن سطح کلسترول خون بیشتر از لیپو پروتئین های پرچگال در رژیم غذایی خود استفاده کنید تا این لیپو پروتئین بتواند کلسترول های اضافی را که به دیواره سرخرگ می چسبند را جذب کند.

اثر لسیتین بر بیماری هیپرکلسترولمی

مطالعات و تحقیقات بر روی بیماران مبتلا به هیپرکلسترولمی نشان داده است که هنگام ورود لسیتین سویا به خون آن ها ؛ مقدار و غلظت لیپو پروتئین های کم چگال(حاوی کلسترول بیشتر) کاهش یافته و برعکس این فرآیند درباره لیپو پروتئین های پرچگال رخ داده است و غلظت لیپوپروتئین هایی که حاوی پروتئین بیشتری هستند، افزایش پیدا کرده است.

وارد کننده لسیتین

با تاثیر لسیتین بر روی غلظت این دو پروتئن از پیشروی بیماری هیپرکلسترولمی پیشگیری می شود و با افزایش لیپوپروتئین پرچگال سطح کلسترول خون فرد پایین می آید و روند درمان را بهبود می بخشد. آزمایشات تاثیر لسیتین در ابتدا بر روی موش ها انجام شده است و سپس درباره انسان ها نیز صادق بوده است.

البته بهترین روش برای جلوگیری از ابتلا به بیماری هیپرکلسترولمی استفاده از رژیم غذایی مناسب و داشتن تحرک ورزشی برای پیشگیری از چاقی است. البته در مواردی مانند: عوامل ژنتیکی، دیابت و عوارض مصرف دارو نیز این موضوع از کنترل ما خارج خواهد شد.

نتیجه گیری

دانستیم که مصرف لسیتین موجب می شود که غلظت چربی های خون متعادل شود و با کاهش غلظت لیپوپروتئین کم چگال و افزایش لیپو پروتئین چگال از بالا رفتن سطح کلسترول خون جلوگیری می کند و به روند درمان بیماران مبتلا به هیپرکلسترولمی کمک فراوانی می کند. از آنجا که لسیتین عوارض جانبی خطرناکی نیز ندارد و بسیار ایمن است؛ استفاده از آن در روند درمان راحت تر است.

هم اکنون اگر روزی با این بیماری به هر شکلی رو به رو شدید، می توانید با نظر و تجویز پزشک از اثر مصرف لسیتین بر غلظت چربی های خون بیماران مبتلا به هیپر کلسترولمی استفاده کنید. برای خرید و همچنین دریافت اطلاعات بیشتر درباره لسیتین های موجود در بازار فروش، کارشناسان فروش پویا ویژن می توانند کمک زیادی به شما بکنند. پویا ویژن ارائه دهنده مرغوب ترین لسیتین با قیمتی مناسب است که باعث می شود به هیچ وجه از انتخاب پویا ویژن پشیمان نشوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *