تاثیر سوکرالوز بر قند خون

سوکرالوز چه آثاری بر قند خون دارد؟

فروش سوکرالوز

قند خون و سوکرالوز

در این مقاله در رابطه با تاثیر سوکرالوز بر قند خون توضیح داده شده است. سوکرالوز یا اسپلندا، یک شیرین کننده مصنوعی است که اغلب به جای قند استفاده می شود.

فواید سوکرالوز چیست؟

یکی از مهمترین مزایای سوکرالوز صفر بودن کالری آن است. اگر می خواهید میزان کالری دریافتی یا رژیم روزانه خود را کنترل کنید، ممکن است این مورد مفید باشد. سوکرالوز شیرین تر از شکر است، باعث می شود بسیاری از افراد طرفدار جایگزین آن نسبت به ماده اصلی باشند. به همین دلیل، فقط به مقدار کمی سوکرالوز احتیاج دارید تا طعم بسیار شیرینی در غذا یا نوشیدنی خود داشته باشید. همچنین جایگزینی سوکرالوز به جای شکر ممکن است به کاهش وزن کمک کند.

چه عواملی باعث افزایش سطح قند خون و انسولین می شود؟

ما مکانیزم های شدیدی را کنترل کرده ایم تا سطح قند خون خود را پایدار نگه داریم. وقتی از غذاهای حاوی کربوهیدرات استفاده می کنیم، سطح قند خون افزایش می یابد. سیب زمینی، نان، ماکارونی، کیک و شیرینی از جمله غذاهایی است که سرشار از کربوهیدرات است.

هنگام هضم، کربوهیدرات ها به قند تجزیه شده و در جریان خون جذب می شوند و منجر به افزایش سطح قند خون می شوند. وقتی سطح قند خون ما بالا می رود، بدن انسولین ترشح می کند. انسولین هورمونی است که مانند کلید عمل می کند. این اجازه می دهد تا قند خون را ترک کند و وارد سلولهای ما شود، جایی که می تواند برای انرژی استفاده شود یا به عنوان چربی ذخیره شود.

تأثیر سوکرالوز بر قند خون و انسولین

گفته می شود سوکرالوز تأثیر کمی بر قند خون و میزان انسولین دارد. با این حال، این ممکن است به شما به عنوان یک فرد و اینکه آیا شما به مصرف شیرین کننده های مصنوعی عادت کرده اید بستگی دارد.

یک مطالعه کوچک بر روی ۱۷ نفر با چاقی شدید که به طور منظم این شیرین کننده ها را مصرف نمی کردند، گزارش نشان داد که سوکرالوز ۱۴٪ و سطح انسولین ۲۰٪ سطح قند خون را افزایش می دهد. چندین مطالعه دیگر در افراد با وزن متوسط ​​که هیچ بیماری پزشکی قابل توجهی نداشته اند هیچ تاثیری بر میزان قند خون و انسولین پیدا نکرده است. با این حال، این مطالعات شامل افرادی بود که به طور منظم از سوکرالوز استفاده می کردند. اگر سوکرالوز را به طور منظم مصرف نمی کنید، ممکن است تغییراتی در قند خون و سطح انسولین داشته باشید. با این حال، اگر شما به خوردن آن عادت کرده اید، احتمالاً هیچ تأثیری نخواهد داشت.

تحقیقات انجام شده نشان می دهند که شیرین کننده های مصنوعی می توانند سطح قند خون شما را بیش از مصرف در نوشابه های گازدار و دسرهای شیرین شده با قند افزایش دهند. دانشمندان دریافتند که ساخارین (با نام مستعار Sweet’N Low)، سوکرالوز (با نام مستعار اسپلندا) و آسپارتام (با نام مستعار NutraSweet و Equal) با تغییر چشمگیر در میکروارگانیسم های روده، به ویژه باکتری ها، در روده ها و کمک به آنها، سطح قند خون را افزایش می دهد.

آیا سوکرالوز بی خطر است؟

مانند دیگر شیرین کننده های مصنوعی، سوکرالوز بسیار بحث برانگیز است. برخی ادعا می کنند که کاملاً بی ضرر است، اما مطالعات جدید نشان می دهد که ممکن است تأثیراتی بر متابولیسم شما داشته باشد.

برای برخی افراد، ممکن است سطح قند خون و انسولین را افزایش دهد. همچنین ممکن است به محیط باکتریایی روده آسیب برساند. ایمنی سوکرالوز در دمای بالا نیز زیر سوال رفته است. ممکن است بخواهید از پخت با آن خودداری کنید، زیرا ممکن است ترکیبات مضر آزاد کند. همانطور که گفته شد، اثرات طولانی مدتی که ب سلامتی انسان می گذارد هنوز مشخص نیست، اما مقامات بهداشتی مانند سازمان غذا و دارو (FDA) آن را بی خطر می دانند.

طعم سوکرالوز

طعم سوکرالوز که کاملا”شبیه شکر است و مقاومت عالی آن موجب برتری این شیرین کننده از سایر شیرین کننده ها شده است و جایگزین شکر در شیرینی جات و دسر ها می باشد. سوکرالوز طعمی شیرین دارد و شیرینی آن در دهان باقی می ماند و هیچ طعم ناخوشایندی در دهان ایجاد نمی کند.

نتیجه گیری

سوکرالوز ممکن است در افرادی که به طور منظم شیرین کننده های مصنوعی مصرف نمی کنند، سطح قند خون و انسولین را افزایش دهد. با این حال، احتمالاً هیچ تاثیری در افرادی که به طور منظم از شیرین کننده های مصنوعی استفاده می کنند، ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *