استفاده از سوکرالوز در دوران بارداری درست است؟

آیا در زمان بارداری میتوان از سوکرالوز استفاده کرد؟

در ابتدا با شیرین کننده های مصنوعی آشنا شوید!

جایگزین های شکر را می توان در چهار دسته گروه بندی کرد.

شیرین کننده های مصنوعی: از شیرین کننده های مصنوعی در بسیاری از غذاهای فرآوری شده و نوشیدنی های غیر الکلی نیز استفاده می شود. نمونه هایی از جانشین های قند مورد تأیید FDA شامل استیل سولفام، آسپارتام، نئوتام، ساخارین و سوکرالوز است.

شیرین کننده های طبیعی: شامل عسل، شکر نارگیل، شربت افرا و… است. در حالی که آنها به عنوان “گزینه های سالم تر” نسبت به قند سفره یا سایر مواد جایگزین شکر تبلیغ می شوند، کالری زیادی دارند.

البته، قندهای طبیعی در آشپزی کاربردهای گوناگونی دارند و اغلب در غذاهای فرآوری شده به عنوان “قندهای اضافه شده” یافت می شوند.

شیرین کننده های جدید: استویا تنها شیرین کننده جدیدی است که توسط FDA تأیید شده است.

کم کالری است، حتی برخی مطالعات نشان می دهند می توانند فشار خون را کاهش دهند. در فصل های مختلف نحوه ساخت شیرین کننده های جدید تغییر می کند و می تواند انواع دیگری از جایگزین های شکر را دربردارد.

الکلهای قندی (پلی الها): الکلهای قندی کربوهیدرات هایی هستند که به طور طبیعی در برخی میوه ها و سبزیجات وجود دارند – اگرچه در بسیاری از غذاهای فرآوری شده نیز یافت می شوند. (و علیرغم نام آن ها، این قندها غیرالکلی هستند.) برچسب های مواد غذایی ممکن است از اصطلاح عمومی “الکل قند” استفاده کنند یا نام خاص مانند سوربیتول را ذکر کنند.

وقتی الکلهای قندی به مقدار زیاد خورده شوند، می توانند اثر ملین داشته باشند.

آیا جایگزین های قند در دوران بارداری بی خطر هستند؟

هنگامی که به طور متوسط ​​استفاده شود، بیشتر زنان باردار می توانند با خیال راحت می توانند از هشت شیرین کننده مغذی و غیر مغذی مورد تأیید سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) استفاده کنند.

برای درک کامل تأثیر شیرین کننده های مصنوعی و جایگزین های قند بر رشد کودک در رحم، تحقیقات بیشتری لازم است. آنچه در مورد انواع شیرین کننده های مصنوعی و جایگزین های شکر ممکن است در برچسب های مواد غذایی و آشامیدنی مشاهده کنید، در اینجا آمده است. به عنوان‌ سوکرالوز برای زنان باردار:

سوکرالوز (اسپلندا) در دوران بارداری

سازمان FDA می گوید مصرف سوکرالوز برای همه از جمله زنان باردار بی خطر است. سوکرالوز نوعی قند است. سوکرالوز برای استفاده در کالاهای پخته شده تأیید شده است، و آن را آماده می کند تا ولع مصرف کیک شکلاتی بدون قند را برای بارداری برآورده کنید!

فروش سوکرالوز

همچنین می توانید آن را در نوشیدنی های غیر الکلی، آدامس ها، محصولات قهوه و چای، دسرهای لبنی منجمد ، آب میوه ها و سس های شیرین پیدا کنید.

قبل از اینکه به مصرف همه این خوراکی های خوشمزه بپردازید، همه چیز را در حد متوسط ​​بخاطر داشته باشید.

آنچه که باید راجب سوکرالوز در دوران بارداری بدانید!

مصرف سوکرالوز در دوران بارداری

سوکرالوز یک شیرین کننده غیر مغذی است، به این معنی که بدن شما هیچ انرژی از آن نمی گیرد.

کمبود انرژی از سوکرالوز به این دلیل است که بدن شما آنزیم مورد نیاز برای تجزیه و هضم شیرین کننده را ایجاد نمی کند. به همین دلیل، این شیرین کننده همچنین بر میزان قند خون تأثیر نمی گذارد (منبع: انجمن بارداری آمریکا).

از آنجا که قند خون افزایش نمی یابد و هیچ تغذیه ای را فراهم نمی کند، سوکرالوز یک ماده بسیار محبوب است. اما فقط به دلیل محبوبیت، آیا این امر باعث ایمنی آن در دوران بارداری می شود؟

سازمان غذا و دارو

به طور کلی سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) به طور مداوم گزارش می دهد که سوکرالوز برای همه از جمله زنان باردار بی خطر است.

در حالی که FDA سوکرالوز را در دوران بارداری بی خطر ذکر کرده است، اما بسیاری از غذاهای حاوی آن بهتر است در حد متوسط ​​مصرف شوند.

نوشابه های رژیمی، نوشیدنی های شیرین “صفر کالری” و بستنی “لایت” همه در دوران بارداری برای خوردن و آشامیدن بی خطر هستند، اما از نظر تغذیه ای کمک چندانی نمی کنند.

توجه: برای زنان مبتلا به دیابت بارداری، در مورد چگونگی کنترل ولع مصرف و جایگزین های قند با ارائه دهنده پزشکی خود صحبت کنید.

سوال در مورد ارتباط بین رژیم غذایی مادران و احتمال داشتن فرزند در طیف اوتیسم معمول است. متخصصان همچنین این موضوع حساس را هدف قرار می دهند، و ترس از مواد غذایی “ساخته شده توسط بشر” یا مواد غذایی مصنوعی را دارند.

در حال حاضر، هیچ علت شناخته شده ای برای اختلال طیف اوتیسم وجود ندارد.

برخلاف سایر شیرین کننده های غیر مغذی، سوکرالوز در سیستم گوارشی آب جذب نمی کند و منجر به اسهال نمی شود. اگرچه خوردن مقدار زیادی سوکرالوز باعث ناراحتی معده نمی شود، اما از بعضی غذاهای حاوی سوکرالوز بهتر است در حد متوسط ​​استفاده شود، زیرا معمولاً غذاهای کامل و سالم نیستند.

نتیجه گیری

سوکرالوز یک شیرین کننده مصنوعی است.

این ماده شیرین توسط FDA مورد تایید قرار گرفته است و برای زنان باردار بی خطر است. اما مادران باردار مبتلا به دیابت بارداری توجه کنند که قبل از مصرف سوکرالوز حتما با پزشک خود مشورت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *